Închide meniul

LPF a anunțat programul etapei a treia din Superligă. Când se joacă derby-urile Universitatea Craiova – Rapid şi FCSB – U Craiova 1948

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 iulie 2022, 21:33

LPF a anunțat programul etapei a treia din Superligă. Când se joacă derby-urile Universitatea Craiova – Rapid şi FCSB – U Craiova 1948

Cine este Saburtalo Tbilisi, adversara FCSB-ului din turul 2 preliminar Conference League

Jucătorii lui FCSB, în timpul unei partide / Hepta

LPF a anunțat programul din etapa a treia din Superliga României: iată când se joacă derby-urile Universitatea Craiova – Rapid şi FCSB – U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – Rapid va avea loc duminică, 31 iulie, de la ora 21:30, în timp ce FCSB – FC U Craiova 1948 se va juca luni, 1 august, de la ora 21:30.

Etapa a treia din Superliga României: derby-urile Universitatea Craiova – Rapid şi FCSB – U Craiova 1948

Vineri, 29 iulie

Ora 18.30 FC Argeş – Universitatea Cluj

Ora 21.30 Farul Constanţa – Chindia Târgovişte

Reclamă

Sâmbătă, 30 iulie

Ora 18.30 FC Voluntari – UTA Arad

Ora 20.30 FC CFR 1907 Cluj – CS Mioveni

Reclamă 4 / 0/3

Duminică, 31 iulie

Ora 18.30 Petrolul Ploieşti – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Ora 21.30 Universitatea Craiova – FC Rapid 1923

Luni, 1 august

Ora 18.30 FC Hermannstadt – FC Botoşani

Ora 21.30 FCSB – FC U Craiova 1948

Rapid a scăpat de interdicţia la transferuri

Rapid a fost sancţionată cu interzicerea transferurilor în această vară, din cauza unei datorii mai vechi, din 2008, de la transferul lui Julio Cesar, de la AEK Atena. Oficialii clubului au plătit vineri suma, şi astfel le-a fost ridicată interdicţia.

Reclamă

După ce au scăpat de interzicerea transferurilor, rapidiştii îi pot înregistra oficial pe jucătorii veniţi în această perioadă de mercato. Adrian Mutu se va putea baza astfel pe Paul Iacob, Florin Ştefan, Andrei Ciobanu şi Valentin Costache încă din prima etapă, în duelul cu CFR Cluj.

Deşi nu le aparţine datoria, Dan Şucu şi Victor Angelescu, acţionarii clubului Rapid, au ales să o achite, pentru ca echipa să poată primi întăriri pentru a-şi atinge obiectivele din acest sezon,  anunţă digisport.ro.

Nicolae Dică, avertisment pentru FCSB şi CFR Cluj

Nicolae Dică a transmis un avertisment pentru FCSB şi CFR Cluj chiar cu câteva zile înainte de startul noului sezon. Fostul antrenor de la FCSB şi secund al naţionalei e de părere că Sepsi, echipă ce a câştigat şi Supercupa României, poate avea un cuvân greu de spus în noul sezon.

Acum, CFR Cluj şi FCSB parcă sunt cele mai puternice echipe din campionat. Dar Sepsi s-a întărit foarte bine. Au şi jucătorii de anul trecut plus noi. Îmi place ca şi echipă. Rondon, Matei, Ion Gheorghe, Bălaşa s-a integrat.

Ciobotariu care este un fundaş tânăr de perspectivă. Sunt jucători buni. Nu sunt o echipă care să poată să câştige campionatul, dar poate să încurce! Matei l-am urmărit şi mi s-a părut interesant la Dinamo. Craiova o văd la titlu pentru că nu au pierdut foarte mulţi jucători. Au un lot echilibrat”, a declarat Nicolae Dică pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins Vezi toate știrile
Citește și