Închide meniul

Eugeniu Cociuc râde de CFR Cluj după ce a eliminat-o din Champions League: „E fain pentru noi! Am vrut să fim respectați!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 iulie 2022, 0:36

Eugeniu Cociuc râde de CFR Cluj după ce a eliminat-o din Champions League: „E fain pentru noi! Am vrut să fim respectați!

Eugeniu Cociuc joacă pentru FC Pyunik

Jucătorii de la CFR Cluj și Pyunik / Hepta

CFR Cluj a fost eliminată dramatic de FC Pyunik în turul 1 preliminar al Champions League. Eugeniu Cociuc, jucătorul moldovean din lotul armenilor, se amuză pe seama campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cociuc e în culmea fericirii după meciul colosal din Gruia. Fotbalistul moldovean a marcat pentru Pyunik la penalty-uri.

Eugeniu Cociuc râde de CFR Cluj după ce a eliminat-o din Champions League

„Suntem bucuroși, e fain pentru noi. A fost foarte greu. A dominat CFR-ul, dar și noi am jucat bine, părerea mea. Noi am vrut să fim respectați. Am auzit din primul meci: ‘Pyunik e o echipă de amatori’. Asta e fotbalul. Începem să ne bucurăm astăzi, vedem mâine cum va fi„, a spus Eugeniu Cociuc, conform digisport.ro.

După 0-0 la Erevan, CFR Cluj era obligată să o învingă pe FC Pyunik în Gruia. Campioana României a deschis scorul după doar șase minute, prin Nana Boateng, care a înscris cu capul după o fază fixă.

Au continuat să curgă ocaziile la poarta lui Pyunik, iar presiunea CFR-ului a fost fructificată în minutul 27, când a marcat Adrian Păun. Reușita a fost însă anulată pentru ofsaid. Păun se afla în spatele porții celor de la FC Pyunik în momentul când Nana Boateng a lovit mingea, astfel că decizia tușierului este corectă.

Reclamă

CFR Cluj, egalată de două ori în ultimul minut

În repriza a doua, CFR Cluj a scăzut ritmul și a fost taxată. În minutul 90, la un corner, Zoran Gajic a sărit mai bine decât toți fundașii lui Petrescu și l-a învins pe Bălgrădean.

În prelungiri, Petrila a marcat pentru 2-1 în minutul 94, dar emoțiile au continuat pentru campioana României. Pyunik a primit penalty în minutul 107 după o gafă a lui Burcă. Din fericire pentru CFR, Cristi Bălgrădean a apărat șutul lui Hovhannes Harutyunyan.

Când CFR Cluj a crezut că a obținut calificarea, FC Pyunik a produs al doilea cutremur în Gruia. În minutul 119, același Zoran Gajic a împins balonul în poartă, după o respingere greșită a lui Bălgrădean, și a trimis meciul în prelungiri.

Reclamă 4 / 0/3

La penalty-uri, au ratat Claudiu Petrila și Mario Camora. Armenii au transformat toate loviturile, iar campioana României a fost eliminată din preliminariile Champions League în turul 1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” Vezi toate știrile
Citește și