Închide meniul

Suma pe care trebuie să o plătească Neluțu Varga pentru a-l demite pe Dan Petrescu. Clauza din contractul cu CFR

Dan Roșu Publicat: 14 iulie 2022, 8:35

Reclamă
Suma pe care trebuie să o plătească Neluțu Varga pentru a-l demite pe Dan Petrescu. Clauza din contractul cu CFR

Dan Petrescu, discurs furios

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Hepta

Suma pe care trebuie să o plătească Neluțu Varga pentru a-l demite pe Dan Petrescu este una importantă. Dar patronul CFR-ului pare pornit să îl dea afară pe antrenorul campioanei după eliminarea umilitoare din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, în fața lui FC Pyunik.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, dacă Petrescu va fi demis de la CFR Cluj, el va primi 400.000 de euro, conform clauzei pe care o are în contractul cu campioana. La conferința de presă, ”Bursucul” anunța că nu ar fi bine ca o decizie în acest sens să fie luată la cald.

Suma pe care trebuie să o plătească Neluțu Varga pentru a-l demite pe Dan Petrescu

”Va fi o presiune și mai mare. Tot timpul a fost presiune, dar fiind cel mai rușinos rezultat din cariera mea, e normal să fie presiune. Nicio echipă mai slab cotată nu m-a eliminat vreodată.

Ce întrebare e asta (n.red. dacă va mai avea susținerea conducerii)? Trebuie să îi întrebați pe cei de la conducere. Prietenia este când merge bine, când nu este bine, antrenorul plătește. Puteți să îi întrebați pe cei de la conducere.

În seara asta sau mâine nu ar fi bine să se ia decizii. Ar fi mai bine în liniște, așa cum putem. Trebuie să vedem ce facem sâmbătă, începe campionatul și va fi foarte greu. Dacă era o victorie, o calificare, altfel stăteau lucrurile”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Reclamă

Primele declarații ale lui Neluțu Varga după eșecul cu Pyunik

CFR Cluj a înregistrat unul din cele mai rușinoase rezultate din istoria clubului, dar Neluțu Varga nu a vrut să ia o decizie pe loc, în ceea ce-l privește pe Dan Petrescu.

”Nu se pune problema demiterii lui Dan Petrescu în acest moment. Îi dau încredere. Totuși, mâine am să reflectez la ceea ce s-a întâmplat. Nu înțeleg cine este de vină, poate suntem noi ghinioniști, poate e antrenorul. Eu le-am făcut toate poftele, am procedat corect. Deocamdată nu știu ce să zic„, a spus Neluțu Varga, conform digisport.ro.

În urma rușinii istorice, campioana României a fost „retrogradată” în a treia competiție inter-continentală din Europa ca valoare. CFR Cluj va juca în turul doi preliminar din Conference League, ruta campioanelor, cu andorezii de la Inter Club d’Escaldes.

Reclamă 4 / 0/3

Întregul lot al lui Inter Club d’Escaldes este cotat la 2.63 de milioane de euro. Cel mai valoros jucător este un spaniol de 34 de ani, Pau Bosch, cotat la 200.000 de euro.

Meciurile ar urma să aibă loc pe 21 (la Cluj) și 28 iulie (Andorra la Vella).

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și