Închide meniul

Suma pe care trebuie să o plătească Neluțu Varga pentru a-l demite pe Dan Petrescu. Clauza din contractul cu CFR

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 iulie 2022, 8:35

Suma pe care trebuie să o plătească Neluțu Varga pentru a-l demite pe Dan Petrescu. Clauza din contractul cu CFR

Dan Petrescu, discurs furios

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Hepta

Suma pe care trebuie să o plătească Neluțu Varga pentru a-l demite pe Dan Petrescu este una importantă. Dar patronul CFR-ului pare pornit să îl dea afară pe antrenorul campioanei după eliminarea umilitoare din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, în fața lui FC Pyunik.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, dacă Petrescu va fi demis de la CFR Cluj, el va primi 400.000 de euro, conform clauzei pe care o are în contractul cu campioana. La conferința de presă, ”Bursucul” anunța că nu ar fi bine ca o decizie în acest sens să fie luată la cald.

Suma pe care trebuie să o plătească Neluțu Varga pentru a-l demite pe Dan Petrescu

”Va fi o presiune și mai mare. Tot timpul a fost presiune, dar fiind cel mai rușinos rezultat din cariera mea, e normal să fie presiune. Nicio echipă mai slab cotată nu m-a eliminat vreodată.

Ce întrebare e asta (n.red. dacă va mai avea susținerea conducerii)? Trebuie să îi întrebați pe cei de la conducere. Prietenia este când merge bine, când nu este bine, antrenorul plătește. Puteți să îi întrebați pe cei de la conducere.

În seara asta sau mâine nu ar fi bine să se ia decizii. Ar fi mai bine în liniște, așa cum putem. Trebuie să vedem ce facem sâmbătă, începe campionatul și va fi foarte greu. Dacă era o victorie, o calificare, altfel stăteau lucrurile”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Reclamă

Primele declarații ale lui Neluțu Varga după eșecul cu Pyunik

CFR Cluj a înregistrat unul din cele mai rușinoase rezultate din istoria clubului, dar Neluțu Varga nu a vrut să ia o decizie pe loc, în ceea ce-l privește pe Dan Petrescu.

”Nu se pune problema demiterii lui Dan Petrescu în acest moment. Îi dau încredere. Totuși, mâine am să reflectez la ceea ce s-a întâmplat. Nu înțeleg cine este de vină, poate suntem noi ghinioniști, poate e antrenorul. Eu le-am făcut toate poftele, am procedat corect. Deocamdată nu știu ce să zic„, a spus Neluțu Varga, conform digisport.ro.

În urma rușinii istorice, campioana României a fost „retrogradată” în a treia competiție inter-continentală din Europa ca valoare. CFR Cluj va juca în turul doi preliminar din Conference League, ruta campioanelor, cu andorezii de la Inter Club d’Escaldes.

Reclamă 4 / 0/3

Întregul lot al lui Inter Club d’Escaldes este cotat la 2.63 de milioane de euro. Cel mai valoros jucător este un spaniol de 34 de ani, Pau Bosch, cotat la 200.000 de euro.

Meciurile ar urma să aibă loc pe 21 (la Cluj) și 28 iulie (Andorra la Vella).

Recomandări
  • Neluțu Varga vrea să îl dea afară pe Dan Petrescu
  • Petrescu poate încasa o sumă uriașă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și