Închide meniul

Cristiano Ronaldo, ofertă colosală din Arabia Saudită. Se pun pe masă 300 de milioane de euro! Starul portughez ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din istorie

Viviana Moraru Publicat: 14 iulie 2022, 9:41

Reclamă
Cristiano Ronaldo, ofertă colosală din Arabia Saudită. Se pun pe masă 300 de milioane de euro! Starul portughez ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din istorie

Cristiano Ronaldo e golgheterul lui Manchester United din acest sezon

Cristiano Ronaldo/ Profimedia

Cristiano Ronaldo a primit o ofertă colosală din partea unui club din Arabia Saudită. Starul portughez ar putea încasa 250 de milioane de euro, în două sezoane, devenind astfel cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului. Arabii sunt dispuşi să achite, în total 300 de milioane de euro!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo este aproape de o despărţire de Manchester United, după un singur sezon petrecut pe Old Trafford, de la revenire. Lusitanul nu a fost prezent la reunirea echipei, şi nici la primul amical al „diavolilor” sub comanda lui Erik ten Hag, 4-0, cu Liverpool.

Cristiano Ronaldo, ofertă colosală din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo este ofertat de o echipă din Arabia Saudită, a cărei identitate nu a fost dezvăluită. Arabii îi propun lui CR7 un contract valabil pe două sezoane, anunţă TVI şi CNN Portugalia, starul portughez urmând să încaseze 250 de milioane de euro, 125 pentru fiecare stagiune.

Totodată, Manchester United ar urma să încaseze 30 de milioane de euro, în urma transferului, alte 20 urmând a fi plătite către intermediari.

Reclamă

Cu toate acestea, Cristiano Ronaldo ar dori să evolueze în continuare pentru un club din Europa, cel puţin un sezon. Ţinta starului portughez este participarea la Cupa Mondială din Qatar, de la finalul acestui an, iar atacantul este încrezător că ar putea ajunge la un club important.

În prezent, cel mai bine plătit fotbalist este Kylian Mbappe, care are un salariu de 60 de milioane de euro pe sezon la PSG. Pe locul secund în acest top se află Leo Messi, căruia campioana Franţei îi oferă 40 de milioane de euro pe an.

Erik ten Hag îi dă peste cap planurile lui Cristiano Ronaldo

Erik ten Hag îi dă peste cap planurile lui Cristiano Ronaldo. Superstarul portughez vrea să plece de la Manchester United, dar antrenorul olandez nici nu vrea să audă de transfer.

Reclamă 4 / 0/3

Ten Hag a precizat în conferinţa de presă susţinută luni că Ronaldo lipseşte din cauza unei probleme familiale. Tehnicianul este sigur că starul portughez nu va părăsi echipa.

Am discutat cu Cristiano. El nu este de vânzare şi va face parte din planurile noastre pentru sezonul 2022-2023”, a declarat antrenorul olandez al celor de la Manchester United, citat de Sky Sports.

Ajuns la 37 de ani, CR7 vrea să evolueze în UEFA Champions League, lucru pe care nu îl poate face la Manchester United. Astfel, superstarul portughez are de gând să plece, singura necunoscută în acest moment fiind viitorul său club.

Printre echipele interesate de marele jucător cu 5 Baloane de Aur se numără Bayern, Chelsea, PSG, Napoli şi AS Roma. Totuşi, un nou nume a apărut pe listă, iar fanii „au luat foc”. Este vorba despre Atletico Madrid, notează Marca, care anunţă că Jorge Mendes şi-a propus clientul la echipa pe care a „spulberat-o” de-a lungul timpului.

Anunţul transferului a fost făcut de jurnalistul Matthew Thompson, care, fără să ofere vreo explicaţie, a şters postarea. Totuşi, fanii lui Atletico au aflat vestea şi au luat foc. Suporterii nu concep ca jucătorul care a marcat 25 de goluri, dintre care 4 hat-trick-uri, împotriva clubului lor preferat să îmbrace tricoul „los colchoneros”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și