Închide meniul

Cristiano Ronaldo, ofertă colosală din Arabia Saudită. Se pun pe masă 300 de milioane de euro! Starul portughez ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din istorie

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 iulie 2022, 9:41

Cristiano Ronaldo, ofertă colosală din Arabia Saudită. Se pun pe masă 300 de milioane de euro! Starul portughez ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din istorie

Cristiano Ronaldo e golgheterul lui Manchester United din acest sezon

Cristiano Ronaldo/ Profimedia

Cristiano Ronaldo a primit o ofertă colosală din partea unui club din Arabia Saudită. Starul portughez ar putea încasa 250 de milioane de euro, în două sezoane, devenind astfel cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului. Arabii sunt dispuşi să achite, în total 300 de milioane de euro!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo este aproape de o despărţire de Manchester United, după un singur sezon petrecut pe Old Trafford, de la revenire. Lusitanul nu a fost prezent la reunirea echipei, şi nici la primul amical al „diavolilor” sub comanda lui Erik ten Hag, 4-0, cu Liverpool.

Cristiano Ronaldo, ofertă colosală din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo este ofertat de o echipă din Arabia Saudită, a cărei identitate nu a fost dezvăluită. Arabii îi propun lui CR7 un contract valabil pe două sezoane, anunţă TVI şi CNN Portugalia, starul portughez urmând să încaseze 250 de milioane de euro, 125 pentru fiecare stagiune.

Totodată, Manchester United ar urma să încaseze 30 de milioane de euro, în urma transferului, alte 20 urmând a fi plătite către intermediari.

Reclamă

Cu toate acestea, Cristiano Ronaldo ar dori să evolueze în continuare pentru un club din Europa, cel puţin un sezon. Ţinta starului portughez este participarea la Cupa Mondială din Qatar, de la finalul acestui an, iar atacantul este încrezător că ar putea ajunge la un club important.

În prezent, cel mai bine plătit fotbalist este Kylian Mbappe, care are un salariu de 60 de milioane de euro pe sezon la PSG. Pe locul secund în acest top se află Leo Messi, căruia campioana Franţei îi oferă 40 de milioane de euro pe an.

Erik ten Hag îi dă peste cap planurile lui Cristiano Ronaldo

Erik ten Hag îi dă peste cap planurile lui Cristiano Ronaldo. Superstarul portughez vrea să plece de la Manchester United, dar antrenorul olandez nici nu vrea să audă de transfer.

Reclamă 4 / 0/3

Ten Hag a precizat în conferinţa de presă susţinută luni că Ronaldo lipseşte din cauza unei probleme familiale. Tehnicianul este sigur că starul portughez nu va părăsi echipa.

Am discutat cu Cristiano. El nu este de vânzare şi va face parte din planurile noastre pentru sezonul 2022-2023”, a declarat antrenorul olandez al celor de la Manchester United, citat de Sky Sports.

Ajuns la 37 de ani, CR7 vrea să evolueze în UEFA Champions League, lucru pe care nu îl poate face la Manchester United. Astfel, superstarul portughez are de gând să plece, singura necunoscută în acest moment fiind viitorul său club.

Printre echipele interesate de marele jucător cu 5 Baloane de Aur se numără Bayern, Chelsea, PSG, Napoli şi AS Roma. Totuşi, un nou nume a apărut pe listă, iar fanii „au luat foc”. Este vorba despre Atletico Madrid, notează Marca, care anunţă că Jorge Mendes şi-a propus clientul la echipa pe care a „spulberat-o” de-a lungul timpului.

Anunţul transferului a fost făcut de jurnalistul Matthew Thompson, care, fără să ofere vreo explicaţie, a şters postarea. Totuşi, fanii lui Atletico au aflat vestea şi au luat foc. Suporterii nu concep ca jucătorul care a marcat 25 de goluri, dintre care 4 hat-trick-uri, împotriva clubului lor preferat să îmbrace tricoul „los colchoneros”.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, ofertat de un club din Arabia Suadită
  • Portughezul s-ar putea despărţi de Manchester United în această vară

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray Vezi toate știrile
Citește și