Închide meniul

Oficial: Radu Drăguşin a semnat cu Genoa! Cât au plătit „Grifonii” pentru transferul de la Juventus

Dan Roșu Publicat: 14 iulie 2022, 14:19

Reclamă
Oficial: Radu Drăguşin a semnat cu Genoa! Cât au plătit „Grifonii pentru transferul de la Juventus

Radu Drăguşin a semnat cu Genoa! Cât au plătit "Grifonii" pentru transferul de la Juventus

Radu Drăguşin, la Genoa / Twitter Genoa

Radu Drăguşin a semnat cu Genoa! Anunţul oficial a fost făcut de grifoni, pe contul de Twitter. Conform presei din Italia, Genoa a plătit 5.5 milioane de euro pentru fundaşul plecat de la Juventus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Radu Drăguşin este jucătorul lui Genoa. Născut la Bucureşti, pe 3 februarie 2002, el vine de la Juventus. În carieră, el a câştigat Supercupa Italiei şi Cupa Italiei, în sezonul 2020-2021.

Drăguşin are şase selecţii la naţionalele de tineret al României. În tricoul lui Juventus, el a debutat deja în Liga Campionilor”, se arată în comunicatul oficial al genovezilor.

Radu Drăguşin a semnat cu Genoa!

Cei de la Juventus au anunţat că va fi împrumutat la Genoa un sezon, cu obligaţia de cumpărare în vara lui 2023, pentru 5.5 milioane de euro. Suma poate ajunge la 7.3 milioane de euro, în funcţie de anumite obiective.

Reclamă

Inițial, Drăgușin nu a fost de acord cu transferul în Serie B, considerând evident asta un pas înapoi. Totuși, el a semnat un contract valabil până în 2027, preferând astfel să devină un jucător de bază al Grifonului.

La Juventus, el nu ar fi avut șanse să joace și ar fi urmat, cel mai probabil, încă un împrumut, după ce în stagiunea precedentă a evoluat pentru Sampdoria și Salernitana.

Reclamă 4 / 0/3

Drăgușin, debutat de Andrea Pirlo la prima echipă a lui Juventus

Radu Drăgușin a fost cumpărat de Juventus în 2018 de la școala de fotbal Regal Sport București. Fundașul de 20 de ani a evoluat pentru grupele U17, U19 și U23 ale „bianconerilor”, iar în 2020 a debutat pentru prima echipă, sub comanda lui Andrea Pirlo.

Drăgușin a adunat 4 apariții pentru echipa mare a lui Juventus: una în Serie A, una în Champions League și două în Cupa Italiei.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului Vezi toate știrile
Citește și