Închide meniul

Oficial: Radu Drăguşin a semnat cu Genoa! Cât au plătit „Grifonii” pentru transferul de la Juventus

Dan Roșu Publicat: 14 iulie 2022, 14:19

Reclamă
Oficial: Radu Drăguşin a semnat cu Genoa! Cât au plătit „Grifonii pentru transferul de la Juventus

Radu Drăguşin a semnat cu Genoa! Cât au plătit "Grifonii" pentru transferul de la Juventus

Radu Drăguşin, la Genoa / Twitter Genoa

Radu Drăguşin a semnat cu Genoa! Anunţul oficial a fost făcut de grifoni, pe contul de Twitter. Conform presei din Italia, Genoa a plătit 5.5 milioane de euro pentru fundaşul plecat de la Juventus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Radu Drăguşin este jucătorul lui Genoa. Născut la Bucureşti, pe 3 februarie 2002, el vine de la Juventus. În carieră, el a câştigat Supercupa Italiei şi Cupa Italiei, în sezonul 2020-2021.

Drăguşin are şase selecţii la naţionalele de tineret al României. În tricoul lui Juventus, el a debutat deja în Liga Campionilor”, se arată în comunicatul oficial al genovezilor.

Radu Drăguşin a semnat cu Genoa!

Cei de la Juventus au anunţat că va fi împrumutat la Genoa un sezon, cu obligaţia de cumpărare în vara lui 2023, pentru 5.5 milioane de euro. Suma poate ajunge la 7.3 milioane de euro, în funcţie de anumite obiective.

Reclamă

Inițial, Drăgușin nu a fost de acord cu transferul în Serie B, considerând evident asta un pas înapoi. Totuși, el a semnat un contract valabil până în 2027, preferând astfel să devină un jucător de bază al Grifonului.

La Juventus, el nu ar fi avut șanse să joace și ar fi urmat, cel mai probabil, încă un împrumut, după ce în stagiunea precedentă a evoluat pentru Sampdoria și Salernitana.

Reclamă 4 / 0/3

Drăgușin, debutat de Andrea Pirlo la prima echipă a lui Juventus

Radu Drăgușin a fost cumpărat de Juventus în 2018 de la școala de fotbal Regal Sport București. Fundașul de 20 de ani a evoluat pentru grupele U17, U19 și U23 ale „bianconerilor”, iar în 2020 a debutat pentru prima echipă, sub comanda lui Andrea Pirlo.

Drăgușin a adunat 4 apariții pentru echipa mare a lui Juventus: una în Serie A, una în Champions League și două în Cupa Italiei.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și