Închide meniul

Neluţu Varga are probleme medicale, după şocul eliminării lui CFR Cluj: „Suntem alături de el!”

Dragoș Vasile Publicat: 14 iulie 2022, 21:10

Reclamă
Neluţu Varga are probleme medicale, după şocul eliminării lui CFR Cluj: „Suntem alături de el!

Neluțu Varga este patronul lui CFR Cluj

Neluțu Varga, în tribunele stadionului lui CFR Cluj / Hepta

Neluţu Varga are probleme medicale, după şocul eliminării lui CFR Cluj din turul 1 preliminar UEFA Champions League. Armenii de la FC Pyunik au „retrogradat-o” pe CFR Cluj în Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pyunik s-a calificat, la penalty-uri, după 2-2 în timp regulamentar. Astfel, CFR Cluj va juca în turul doi preliminar din Conference League, ruta campioanelor, cu cei de la Inter Club d’Escaldes, formație semi-profesionistă din Andorra.

Neluţu Varga are probleme medicale, după şocul eliminării lui CFR Cluj

Neluţu Varga a fost afectat de eliminarea echipei sale din UEFA Champions League. Cristi Balaj, preşedintele ardelenilor, a dezvăluit că acesta a avut probleme medicale.

„Supărarea a fost atât de mare încât a avut anumite neplăceri medicale. Nu putem decât să fim alături de el. Nu s-a simțit foarte bine.

Este important ca finanțatorul să revină alături de noi, să fie apt din punct de vedere medical. Îi ținem pumnii”, a transmis Cristi Balaj, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj după ruşinea cu Pyunik

Neluţu Varga, patronul lui CFR Cluj, a organizat o şedinţă de urgenţă după ruşinea cu Pyunik. Cristi Balaj, preşedintele ardelenilor, a anunţat că o decizie cu privire la viitorul lui Dan Petrescu se va lua în scurt timp.

”Discutăm la cald acum, apreciez înțelegerea finanțatorului principal de a nu lua decizii la cald. Încercăm să avem discuții, să găsim explicații. E greu să vorbesc acum, dar nu trebuie să fugim. O să discutăm cu Dan Petrescu, l-am lăsat să se calmeze. Ne-am întâlnit astăzi cu finanțatorul, nu știu cum de are atâta răbdare. Am discutat despre următorul transfer, al portarului.

Consecințe (n.r. în privința băncii tehnice) pot apărea oricând, mai așteptăm câteva zile. Pentru noi e important ca finanțatorul clubului să revină alături de noi, să fie apt din punct de vedere medical. Supărarea a fost atât de mare pentru că a pus suflet”, a declarat Cristi Balaj, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Neluţu Varga i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu după ruşinea cu Pyunik

CFR Cluj a fost eliminată din primul tur preliminar al Champions League, iar Neluţu Varga i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu după ruşinea cu Pyunik, scor 2-2 (3-4 d.l.d.). Patronul campioanei României are planul făcut şi îşi doreşte să îl aducă la echipă de Mirel Rădoi, dacă se va despărţi de „Bursuc”.

Şeful din Gruia şi-a ieşit din minţi şi a făcut o criză de nervi la finalul celui mai ruşinos meci din istoria clubului. Neluţu Varga a răbufnit şi e gata să schimbe din temelii staff-ul tehnic. Dan petrescu, Bogdan Mara, Marius Bilaşco şi Răzvan Zamfir sunt cei vizaţi.

Potrivit fanatik.ro, Mirel Rădoi este principala ţintă a lui Varga, în cazul în care ajunge la un acord cu Dan Petrescu pentru rezilierea contractului. Cel mai titrat antrenor din istoria ardelenilor are contractul „betonat” şi o clauză uriaşă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și