Închide meniul

Neluţu Varga are probleme medicale, după şocul eliminării lui CFR Cluj: „Suntem alături de el!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 iulie 2022, 21:10

Neluţu Varga are probleme medicale, după şocul eliminării lui CFR Cluj: „Suntem alături de el!

Neluțu Varga este patronul lui CFR Cluj

Neluțu Varga, în tribunele stadionului lui CFR Cluj / Hepta

Neluţu Varga are probleme medicale, după şocul eliminării lui CFR Cluj din turul 1 preliminar UEFA Champions League. Armenii de la FC Pyunik au „retrogradat-o” pe CFR Cluj în Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pyunik s-a calificat, la penalty-uri, după 2-2 în timp regulamentar. Astfel, CFR Cluj va juca în turul doi preliminar din Conference League, ruta campioanelor, cu cei de la Inter Club d’Escaldes, formație semi-profesionistă din Andorra.

Neluţu Varga are probleme medicale, după şocul eliminării lui CFR Cluj

Neluţu Varga a fost afectat de eliminarea echipei sale din UEFA Champions League. Cristi Balaj, preşedintele ardelenilor, a dezvăluit că acesta a avut probleme medicale.

„Supărarea a fost atât de mare încât a avut anumite neplăceri medicale. Nu putem decât să fim alături de el. Nu s-a simțit foarte bine.

Este important ca finanțatorul să revină alături de noi, să fie apt din punct de vedere medical. Îi ținem pumnii”, a transmis Cristi Balaj, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj după ruşinea cu Pyunik

Neluţu Varga, patronul lui CFR Cluj, a organizat o şedinţă de urgenţă după ruşinea cu Pyunik. Cristi Balaj, preşedintele ardelenilor, a anunţat că o decizie cu privire la viitorul lui Dan Petrescu se va lua în scurt timp.

”Discutăm la cald acum, apreciez înțelegerea finanțatorului principal de a nu lua decizii la cald. Încercăm să avem discuții, să găsim explicații. E greu să vorbesc acum, dar nu trebuie să fugim. O să discutăm cu Dan Petrescu, l-am lăsat să se calmeze. Ne-am întâlnit astăzi cu finanțatorul, nu știu cum de are atâta răbdare. Am discutat despre următorul transfer, al portarului.

Consecințe (n.r. în privința băncii tehnice) pot apărea oricând, mai așteptăm câteva zile. Pentru noi e important ca finanțatorul clubului să revină alături de noi, să fie apt din punct de vedere medical. Supărarea a fost atât de mare pentru că a pus suflet”, a declarat Cristi Balaj, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Neluţu Varga i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu după ruşinea cu Pyunik

CFR Cluj a fost eliminată din primul tur preliminar al Champions League, iar Neluţu Varga i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu după ruşinea cu Pyunik, scor 2-2 (3-4 d.l.d.). Patronul campioanei României are planul făcut şi îşi doreşte să îl aducă la echipă de Mirel Rădoi, dacă se va despărţi de „Bursuc”.

Şeful din Gruia şi-a ieşit din minţi şi a făcut o criză de nervi la finalul celui mai ruşinos meci din istoria clubului. Neluţu Varga a răbufnit şi e gata să schimbe din temelii staff-ul tehnic. Dan petrescu, Bogdan Mara, Marius Bilaşco şi Răzvan Zamfir sunt cei vizaţi.

Potrivit fanatik.ro, Mirel Rădoi este principala ţintă a lui Varga, în cazul în care ajunge la un acord cu Dan Petrescu pentru rezilierea contractului. Cel mai titrat antrenor din istoria ardelenilor are contractul „betonat” şi o clauză uriaşă.

Recomandări
  • Neluţu Varga are probleme medicale, după şocul eliminării lui CFR Cluj
  • Anunţul făcut de Cristi Balaj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și