Închide meniul

FC Argeș – UTA 2-0. Dorian Bertrand, erou la debut! Claudiu Keșeru a fost căpitan la oaspeți

Alexandru Ivan Publicat: 16 iulie 2022, 20:25

Reclamă
FC Argeș – UTA 2-0. Dorian Bertrand, erou la debut! Claudiu Keșeru a fost căpitan la oaspeți

FC Argeș - UTA 2-0

Jucătorii de la FC Argeș, în timpu unui meci / Hepta

FC Argeș – UTA 2-0. Dorian Bertrand a marcat ambele goluri ale piteștenilor. Claudiu Keșeru a debutat la formația din Arad, pentru care a purtat banderola de căpitan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formaţia FC Argeş a învins, sâmbătă, pe teren propriu, echipa UTA Arad, scor 2-0 (1-0), într-un meci contând pentru etapa 1 din Superligă.

FC Argeş a deschis scorul în minutul 2, prin fotbalistul din Madagascar Dorian Bertrand. Fostul jucător al celor de la Nancy a reuşit dubla în minutul 54, atunci când a înscris din pasa lui Jakolis.

FC Argeș – UTA 2-0

Min 90: Final de meci! FC Argeș – UTA s-a terminat 2-0.

Min 54: GOOL FC Argeș! Dorian Bertrand a făcut „dubla”.

Reclamă

Min 45: Pauză! Scorul este 1-0.

Min 2: GOOOL FC Argeș! Dorian Bertrand a marcat primul său gol în Liga 1.

Min 1: A început meciul.

Reclamă 4 / 0/3

FC Argeș: Greab – Tofan, M. Constantin, Cestor, Latovlevici – Meza Colli, Njike – Jakolis, A. Calcan, Bertrand – Al. Ișfan
Rezerve: Straton – Turda, Dobrosavlevici, Vianna, Raynov, Alceus, Covaci, Donisa, Celestine
Antrenor: Andrei Prepeliță

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Hoxhallari, Benga, Dobrescu – Batha, Fl. Matei – Ubbink, Miculescu, Otele – Keșeru
Rezerve: Balauru – Erico, Cascini, Isac, Stahl, R. Pop, Negoescu, Șteau, Cr. Maxim
Antrenor: Ilie Poenaru

Știrea inițială

David Miculescu: „Sezonul acesta ne batem la titlu!”

„Am discutat cu conducerea, șefii clubului mi-au povestit despre faptul că se țintește performanța în acest sezon, iar asta n-a putut decât să mă bucure. A fost motivul principal pentru care am și acceptat o prelungire de contract până în vara lui 2024. A contat și detaliul că UTA mi-a deschis porțile spre Liga 1, poate altfel nu evoluam încă în prima divizie.

Avem o echipă foarte bună în acest sezon, jucători cu experiență mare la nivelul Ligii 1 sau pe plan internațional. Realitatea e că discutăm între noi că putem trage la primele trei locuri, chiar la titlu! Dacă nu-ți propui proiecte îndrăznețe, n-ai cum să le realizezi”, a declarat David Miculescu, la conferința de presă dinaintea meciului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și