Închide meniul

FC Argeș – UTA 2-0. Dorian Bertrand, erou la debut! Claudiu Keșeru a fost căpitan la oaspeți

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 iulie 2022, 20:25

FC Argeș – UTA 2-0. Dorian Bertrand, erou la debut! Claudiu Keșeru a fost căpitan la oaspeți

FC Argeș - UTA 2-0

Jucătorii de la FC Argeș, în timpu unui meci / Hepta

FC Argeș – UTA 2-0. Dorian Bertrand a marcat ambele goluri ale piteștenilor. Claudiu Keșeru a debutat la formația din Arad, pentru care a purtat banderola de căpitan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formaţia FC Argeş a învins, sâmbătă, pe teren propriu, echipa UTA Arad, scor 2-0 (1-0), într-un meci contând pentru etapa 1 din Superligă.

FC Argeş a deschis scorul în minutul 2, prin fotbalistul din Madagascar Dorian Bertrand. Fostul jucător al celor de la Nancy a reuşit dubla în minutul 54, atunci când a înscris din pasa lui Jakolis.

FC Argeș – UTA 2-0

Min 90: Final de meci! FC Argeș – UTA s-a terminat 2-0.

Min 54: GOOL FC Argeș! Dorian Bertrand a făcut „dubla”.

Reclamă

Min 45: Pauză! Scorul este 1-0.

Min 2: GOOOL FC Argeș! Dorian Bertrand a marcat primul său gol în Liga 1.

Min 1: A început meciul.

Reclamă 4 / 0/3

FC Argeș: Greab – Tofan, M. Constantin, Cestor, Latovlevici – Meza Colli, Njike – Jakolis, A. Calcan, Bertrand – Al. Ișfan
Rezerve: Straton – Turda, Dobrosavlevici, Vianna, Raynov, Alceus, Covaci, Donisa, Celestine
Antrenor: Andrei Prepeliță

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Hoxhallari, Benga, Dobrescu – Batha, Fl. Matei – Ubbink, Miculescu, Otele – Keșeru
Rezerve: Balauru – Erico, Cascini, Isac, Stahl, R. Pop, Negoescu, Șteau, Cr. Maxim
Antrenor: Ilie Poenaru

Știrea inițială

David Miculescu: „Sezonul acesta ne batem la titlu!”

„Am discutat cu conducerea, șefii clubului mi-au povestit despre faptul că se țintește performanța în acest sezon, iar asta n-a putut decât să mă bucure. A fost motivul principal pentru care am și acceptat o prelungire de contract până în vara lui 2024. A contat și detaliul că UTA mi-a deschis porțile spre Liga 1, poate altfel nu evoluam încă în prima divizie.

Avem o echipă foarte bună în acest sezon, jucători cu experiență mare la nivelul Ligii 1 sau pe plan internațional. Realitatea e că discutăm între noi că putem trage la primele trei locuri, chiar la titlu! Dacă nu-ți propui proiecte îndrăznețe, n-ai cum să le realizezi”, a declarat David Miculescu, la conferința de presă dinaintea meciului.

Recomandări
  • FC Argeș – UTA 2-0
  • Claudiu Keșeru a purtat banderola de căpitan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” Vezi toate știrile
Citește și