Închide meniul

Dezastru pentru Rapid încă din prima etapă! Trei jucători s-au „rupt” în primele 35 de minute ale derby-ului cu CFR Cluj. Adi Mutu şi-a pus mâinile în cap

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2022, 22:30

Reclamă
Dezastru pentru Rapid încă din prima etapă! Trei jucători s-au „rupt în primele 35 de minute ale derby-ului cu CFR Cluj. Adi Mutu şi-a pus mâinile în cap

Dezastru pentru Rapid încă din prima etapă! Trei jucători s-au "rupt" încă din primele 35 de minute

Trei jucători de la Rapid, accidentaţi în prima repriză cu CFR Cluj / Colaj Orange Sport

Dezastru pentru Rapid încă din prima etapă a Superligii. Jucătorii lui Adi Mutu au acuzat grave probleme medicale în derby-ul cu CFR Cluj, din prima etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Cristi Săpunaru suspendat şi Kait accidentat, Mutu a avut dificultăţi în a alege primul 11. A ajuns să îşi pună mâinile în cap după numai jumatate de oră din confruntarea din Gruia.

Dezastru pentru Rapid încă din prima etapă. Trei jucători s-au accidentat cu CFR Cluj

În minutul 9 a apărut prima lovitură pentru giuleşteni. Jakub Vojtus s-a prăbuşit pe teren şi a acuzat probleme fizice. Medicii au intervenit, dar a fost nevoie de o schimbare. Slovacul a ieşit şchiopătând, iar în locul său a intrat Romario Moise.

Yuri Matias a deschis scorul la scurt timp distanţă (17). După nici o jumătate de oră s-a mai „rupt” un alt fotbalist al giuleştenilor. Claudiu Belu-Iordache avea mari dureri şi s-a stăpânit cu greu să nu plângă. S-a dus direct pe bancă şi a fost înlocuit de Mutu cu Florin Ştefan, în minutul 31.

Nu a trecut mult şi s-a mai accidentat un jucător al oaspeţilor. Intrat de curând pe teren, Romario Moise s-a ţinut de piciorul stâng şi a cerut ajutorul medicilor. Şi el a ieşit şchiopătând, în minutul 35 şi a cerut schimbare. „Briliantul” a fost nevoit să apeleze la Alexandru Ioniţă.

Reclamă

Dan Petrescu, opt schimbări în echipa CFR-ului

Dan Petrescu a efectuat nu mai puțin de opt schimbări în echipa CFR-ului pentru partida cu Rapid, după ce campioana României a fost umilită de FC Pyunik, în turul 1 preliminar al Champions League.

Cristi Bălgrădean, Ciprian Deac și Mario Camora. Ei sunt singurii fotbaliști de la CFR Cluj care au jucat cu FC Pyunik și și-au păstrat locul în primul „11” aliniat de Dan Petrescu.

În apărare, Manea, Burcă și Graovac au fost înlocuiți de Braun, Kolinger și Yuri. La mijloc, Boateng și Cvek le-au lăsat locul lui Muhar și Bordeianu. În atac, toată linia a fost schimbată: Jefte, Dugandzic și Petrila în locul lui Păun, Debeljuh și Roger.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj în meciul cu FC Pyunik: Bălgrădean – Manea, Burcă, Graovac, Camora – Deac, Boateng, Cvek – Păun, Debeljuh, Roger

CFR Cluj în meciul cu Rapid: Bălgrădean – Braun, Kolinger, Yuri, Camora – Deac, Muhar, Bordeianu – Jefte, Dugandzic, Petrila

În tabăra celor de la Rapid sunt de remarcat debuturile lui Paul Iacob, Valentin Costache și Andrei Ciobanu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și