Închide meniul

Mihai Stoica, o nouă reacție după penalty-ul controversat din CFR Cluj – Rapid 1-0: „Înțelesesem eu greșit!” Ce spune regulamentul

Alexandru Ivan Publicat: 17 iulie 2022, 14:45

Reclamă
Mihai Stoica, o nouă reacție după penalty-ul controversat din CFR Cluj – Rapid 1-0: „Înțelesesem eu greșit! Ce spune regulamentul

Mihai Stoica, uluit înainte de UTA - FCSB

Mihai Stoica, la aeroport, înaintea unei deplasări cu FCSB / Hepta

Mihai Stoica a avut o nouă reacție după penalty-ul apărat de Cristi Bălgrădean în minutul 90+8 în CFR Cluj – Rapid 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după meciul din Gruia, Mihai Stoica era convins că CFR Cluj e avantajată și cu VAR. MM era sigur că lovitura de la 11 metri apărată de Bălgrădean în fața lui Albu trebuia să fie repetată.

Mihai Stoica, o nouă reacție după penalty-ul controversat din CFR Cluj – Rapid 1-0

Argumentul oferit de Mihai Stoica a fost că Bălgrădean nu a avut „ambele picioare în contact cu linia porții”. MM încă nu e convins de regulament nici acum.

Ni s-a spus că se s-a schimbat regulamentul referitor la poziționarea portarului când se execută loviturile de pedeapsă.

Înțeleg că, dacă sezonul trecut portarul era obligat să aibă un singur picior pe linia porții, din sezonul ăsta este obligat să aibă un singur picior pe linia porții.

Reclamă

Am fost ironic mai sus.

Deci schimbarea e ceva de genul 360°.

Prin urmare, dacă Bălgrădean a făcut ce trebuie aseară, îmi prezint scuze arbitrilor de la meciul CFR – Rapid. Eu înțelesesem altceva”, a spus Mihai Stoica, pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Ce spune regulamentul

Până cum, portarul era obligat să aibă cel puțin un picior pe linia porții în momentul când executantul trimite balonul spre poartă. În momentul când portarul ținea un picior în spatele liniei porții, lovitura era repetată, deși goalkeeper-ul nu și-a creeat niciun avantaj prin poziționarea lui.

Astfel, Consiliul Asociației Internaționale de Fotbal a venit cu un amendament la regulă, prin care îi permite portarului să țină piciorul și în spatele liniei porții.

„Când penalty-ul este executat, portarul trebuie să aibă cel puțin o parte dintr-un picior poziționată pe linia porții sau în spatele ei”.

Mihai Stoica: „Penalty-ul trebuia repetat!

„Îți citesc ce spune regulamentul. ‘Noua regulă impune goalkeeperilor să poziționeze ambele picioare în contact direct cu linia de poartă’. Trebuia repetat penalty-ul și cartonaș galben Bălgrădean. Ar trebui să-i cheme de la vestiar și să se repete.

Ar trebui Mitruți și cu cei din camera VAR să explice de ce nu au repetat. Să zică: ‘nu au știut’ sau pentru că ‘am știut și n-am vrut’. Nu există altceva! Nu există că n-am văzut”, a spus Mihai Stoica, sâmbătă, conform orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și