Închide meniul

Mihai Stoica, o nouă reacție după penalty-ul controversat din CFR Cluj – Rapid 1-0: „Înțelesesem eu greșit!” Ce spune regulamentul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 iulie 2022, 14:45

Mihai Stoica, o nouă reacție după penalty-ul controversat din CFR Cluj – Rapid 1-0: „Înțelesesem eu greșit! Ce spune regulamentul

Mihai Stoica, uluit înainte de UTA - FCSB

Mihai Stoica, la aeroport, înaintea unei deplasări cu FCSB / Hepta

Mihai Stoica a avut o nouă reacție după penalty-ul apărat de Cristi Bălgrădean în minutul 90+8 în CFR Cluj – Rapid 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după meciul din Gruia, Mihai Stoica era convins că CFR Cluj e avantajată și cu VAR. MM era sigur că lovitura de la 11 metri apărată de Bălgrădean în fața lui Albu trebuia să fie repetată.

Mihai Stoica, o nouă reacție după penalty-ul controversat din CFR Cluj – Rapid 1-0

Argumentul oferit de Mihai Stoica a fost că Bălgrădean nu a avut „ambele picioare în contact cu linia porții”. MM încă nu e convins de regulament nici acum.

Ni s-a spus că se s-a schimbat regulamentul referitor la poziționarea portarului când se execută loviturile de pedeapsă.

Înțeleg că, dacă sezonul trecut portarul era obligat să aibă un singur picior pe linia porții, din sezonul ăsta este obligat să aibă un singur picior pe linia porții.

Reclamă

Am fost ironic mai sus.

Deci schimbarea e ceva de genul 360°.

Prin urmare, dacă Bălgrădean a făcut ce trebuie aseară, îmi prezint scuze arbitrilor de la meciul CFR – Rapid. Eu înțelesesem altceva”, a spus Mihai Stoica, pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Ce spune regulamentul

Până cum, portarul era obligat să aibă cel puțin un picior pe linia porții în momentul când executantul trimite balonul spre poartă. În momentul când portarul ținea un picior în spatele liniei porții, lovitura era repetată, deși goalkeeper-ul nu și-a creeat niciun avantaj prin poziționarea lui.

Astfel, Consiliul Asociației Internaționale de Fotbal a venit cu un amendament la regulă, prin care îi permite portarului să țină piciorul și în spatele liniei porții.

„Când penalty-ul este executat, portarul trebuie să aibă cel puțin o parte dintr-un picior poziționată pe linia porții sau în spatele ei”.

Mihai Stoica: „Penalty-ul trebuia repetat!

„Îți citesc ce spune regulamentul. ‘Noua regulă impune goalkeeperilor să poziționeze ambele picioare în contact direct cu linia de poartă’. Trebuia repetat penalty-ul și cartonaș galben Bălgrădean. Ar trebui să-i cheme de la vestiar și să se repete.

Ar trebui Mitruți și cu cei din camera VAR să explice de ce nu au repetat. Să zică: ‘nu au știut’ sau pentru că ‘am știut și n-am vrut’. Nu există altceva! Nu există că n-am văzut”, a spus Mihai Stoica, sâmbătă, conform orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Stoica, o nouă reacție după penalty-ul controversat din CFR Cluj – Rapid 1-0
  • Ce spune regulamentul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) Vezi toate știrile
Citește și