Închide meniul

Sebastien Haller, înlocuitorul lui Erling Haaland la Borussia Dortmund, a fost diagnosticat cu tumoare la testicule

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2022, 8:32

Sebastien Haller, înlocuitorul lui Erling Haaland la Borussia Dortmund, a fost diagnosticat cu tumoare la testicule

Sebastien Haller a ajuns la Dortmund în această vară

Sebastien Haller, la un antrenament pentru Borussia Dortmund / Profimedia

Sebastien Haller, atacantul abia sosit la Borussia Dortmund, a fost diagnosticat cu tumoare la testicule și a părăsit cantonamentul de pre-sezon din Elveția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un comunicat oficial, Dortmund a precizat că jucătorul de 28 de ani s-a plâns pentru prima dată că se simte rău la antrenamentul desfășurat luni. Tumora a fost găsită în timpul unui examen medical, Haller revenind în Germania pentru a fi supus unor teste suplimentare. Tumorile pot fi benigne și nu conduc întotdeauna la un diagnostic de cancer.

Sebastien Haller, de la Borussia Dortmund, are tumoare la testicule

„A fost un șoc pentru Sebastien Haller și pentru toți ceilalți. Întreaga familie BVB speră ca Sébastien să-și revină cât mai curând posibil și să-l putem îmbrățișa din nou în curând. Vom face tot ce ne stă în putere pentru a ne asigura că primește cel mai bun tratament posibil”, a declarat directorul sportiv al lui Dortmund, Sebastian Kehl.

Sebastien Haller s-a transferat la Borussia Dortmund la începutul acestei luni, de la Ajax, în schimbul a 31 de milioane de euro. Vicecampioana Germaniei l-a adus ca să facă uitată plecarea lui Erling Haaland la Manchester City.

Reclamă

În stagiunea precedentă, Sebastien Haller a înscris 34 de goluri pentru Ajax, dintre care 11 au venit în UEFA Champions League.

Cine este Sebastien Haller

Născut în Franța, la Ris-Orangis, Haller a jucat la toate reprezentativele de juniori ale „Cocoșului Galic”, dar nu a apucat să debuteze la seniori. Sătul să mai aștepte momentul, atacantul a ales să joace pentru Coasta de Fildeș, țara de origine a mamei sale.

A început fotbalul la Vigeneux, dar s-a lansat în academica celor de la Auxerre. Cel mai bun sezon din carieră l-a făcut în 2018-2019, când a înscris 20 de goluri și a oferit 12 assist-uri în tricoul celor de la Eintracht Frankfurt.

Reclamă 4 / 0/3

S-a transferat în vara lui 2019 la West Ham United pentru 50 de milioane de euro, dar nu s-a adaptat în Premier League. În ianuarie 2021, Sebastian Haller a semnat cu Ajax, echipă unde și-a relansat cariera. Dortmund l-a luat în iulie 2022.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
Vezi toate știrile
Citește și