Închide meniul
EXCLUSIV

Răbufnirea lui Gigi Becali! ”Am fost prost 20 de ani!” Finanțatorul FCSB, decis să lichideze clubul: ”M-am săturat să dau milioane! E masochism!” A pus ”tunurile” pe autorități

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2022, 14:54

Răbufnirea lui Gigi Becali! ”Am fost prost 20 de ani!” Finanțatorul FCSB, decis să lichideze clubul: ”M-am săturat să dau milioane! E masochism!” A pus ”tunurile” pe autorități

Gigi Becali a anunţat că Tavi Popescu va purta numărul 10

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Răbufnirea lui Gigi Becali a venit după ce FCSB a avut un start ratat în noul sezon din prima ligă. Finanțatorul echipei a anunțat că este gata să renunțe la formația sa. Singura condiție ca Becali să continue să bage bani este ca Tănase și compania să-i ducă pe roș-albaștri în grupele Conference League. În caz contrar: ”lichidez tot în doi ani de zile”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a avut o ieșire nervoasă după ce FCSB a avut un strat ratat cu U Cluj, scor 1-1. Omul de afaceri din Pipera bagă bani la echipă de 20 de ani: ”Am fost prost atâta timp. Gata, m-am luminat! Nu mai sunt masochist!

Răbufnirea lui Gigi Becali

Becali ”a luat foc” și e dispus să renunțe la tot, după 20 de ani în care a băgat milioane de euro. Finanțatorul FCSB este deranjat de faptul că toată lumea îl acuză de faptul că se bagă la echipă.

Renunț și gata. Ce sunt tâmpit la cap? Dau milioane de euro, degeaba? Să dau banii mei la fotbaliști. Asta e cea mai mare tâmpenie. E cea mai mare nebunie. Dau, dacă scot, dacă mă calific în Conference League. Altfel nu mai dau. Lichidez și gata. Ce, sunt tâmpit la cap, să mă lupt cu toată lumea? N-ai voie să faci aia. Pe stadion n-ai voie să joci. N-ai voie să te bagi la fotbal, n-ai voie să te bagi la antrenor. N-ai voie să spui jucătorii, n-ai voie să faci schimbări.

N-ai voie, aia, n-ai voie aia. La revedere, bă, faceți voi! Bine, mă, faceți voi! Eu am făcut ce am făcut. Dar ce am voie, să dau milioane de euro, să pierzi bani. Încet, încet, lichidez, că nu pot repede, trebuie doi – trei ani. Acum m-am luminat. Ce e aia? Să dai milioane de euro salarii. Am fost tânăr, nu mai fac asta. Nu mai e pasiune. Ce pasiune e aia, pe milioane de euro? Este masochism”, a răbufnit Becali la Antena Sport.

Reclamă

Gigi Becali, atac la autoritățile din România

Finanțatorul FCSB este deranjat de faptul că nu este lăsat să joace pe stadionul Steaua, făcut din banii publici. De gura lui Becali nu au scăpat nici jucătorii de la FCSB. Acesta a anunțat că, dacă echipa nu va ajunge în grupele Conference League, va încerca să-i vândă pe Tănase, Coman și ceilalți jucători cu salarii mari.

Face lumea, în străinătate. A dat ăla, Abramovici, 350 de milioane de euro, dar a luat un miliard și jumătate, acum. Îi dă comunitate stadion, poate să joace. Îi lasă să joace pe stadion. În România, stă stadionul liber, nu te lasă să joci. Bine, mă, faceți voi fotbal, eu m-am săturat. M-am săturat să dau milioane la fotbal. Ce e aia, să dau milioane la fotbaliști. Ei cred că e dreptul lor să primească așa. Bă, lumea muncește pentru bani.

Asta se întâmplă în România. Cadou la fotbaliști. Ei se plimbă pe bani. Ei zic că eu sunt prost. Nu mai sunt prost, am fost prost 20 de ani. O să-i dau pe Tănase, Coman, Olaru, toți ăștia cu salarii mari. Îi păstrez pe ceilalți și ne distrăm pe banii de la televiziune și pe banii din sponsori. Dacă se califică în Conference League, mergem mai departe, dacă nu, lichidăm totul”, a anunțat, categoric, Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul FCSB a fost extrem de dezamăgit și de ”perla” sa, Tavi Popescu. De unde cerea 50 de milioane de euro pe el, Becali susține că acesta ”nu face niciun ban”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Fotografie uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile Vezi toate știrile
Citește și