Închide meniul
EXCLUSIV

Răbufnirea lui Gigi Becali! ”Am fost prost 20 de ani!” Finanțatorul FCSB, decis să lichideze clubul: ”M-am săturat să dau milioane! E masochism!” A pus ”tunurile” pe autorități

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2022, 14:54

Răbufnirea lui Gigi Becali! ”Am fost prost 20 de ani!” Finanțatorul FCSB, decis să lichideze clubul: ”M-am săturat să dau milioane! E masochism!” A pus ”tunurile” pe autorități

Gigi Becali a anunţat că Tavi Popescu va purta numărul 10

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

  • Gigi Becali este gata să stopeze finanțarea la FCSB
  • Patronul de la FCSB, atac frontal la adresa autorităților

Răbufnirea lui Gigi Becali a venit după ce FCSB a avut un start ratat în noul sezon din prima ligă. Finanțatorul echipei a anunțat că este gata să renunțe la formația sa. Singura condiție ca Becali să continue să bage bani este ca Tănase și compania să-i ducă pe roș-albaștri în grupele Conference League. În caz contrar: ”lichidez tot în doi ani de zile”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a avut o ieșire nervoasă după ce FCSB a avut un strat ratat cu U Cluj, scor 1-1. Omul de afaceri din Pipera bagă bani la echipă de 20 de ani: ”Am fost prost atâta timp. Gata, m-am luminat! Nu mai sunt masochist!

Răbufnirea lui Gigi Becali

Becali ”a luat foc” și e dispus să renunțe la tot, după 20 de ani în care a băgat milioane de euro. Finanțatorul FCSB este deranjat de faptul că toată lumea îl acuză de faptul că se bagă la echipă.

Reclamă

Renunț și gata. Ce sunt tâmpit la cap? Dau milioane de euro, degeaba? Să dau banii mei la fotbaliști. Asta e cea mai mare tâmpenie. E cea mai mare nebunie. Dau, dacă scot, dacă mă calific în Conference League. Altfel nu mai dau. Lichidez și gata. Ce, sunt tâmpit la cap, să mă lupt cu toată lumea? N-ai voie să faci aia. Pe stadion n-ai voie să joci. N-ai voie să te bagi la fotbal, n-ai voie să te bagi la antrenor. N-ai voie să spui jucătorii, n-ai voie să faci schimbări.

N-ai voie, aia, n-ai voie aia. La revedere, bă, faceți voi! Bine, mă, faceți voi! Eu am făcut ce am făcut. Dar ce am voie, să dau milioane de euro, să pierzi bani. Încet, încet, lichidez, că nu pot repede, trebuie doi – trei ani. Acum m-am luminat. Ce e aia? Să dai milioane de euro salarii. Am fost tânăr, nu mai fac asta. Nu mai e pasiune. Ce pasiune e aia, pe milioane de euro? Este masochism”, a răbufnit Becali la Antena Sport.

Reclamă

Gigi Becali, atac la autoritățile din România

Finanțatorul FCSB este deranjat de faptul că nu este lăsat să joace pe stadionul Steaua, făcut din banii publici. De gura lui Becali nu au scăpat nici jucătorii de la FCSB. Acesta a anunțat că, dacă echipa nu va ajunge în grupele Conference League, va încerca să-i vândă pe Tănase, Coman și ceilalți jucători cu salarii mari.

Face lumea, în străinătate. A dat ăla, Abramovici, 350 de milioane de euro, dar a luat un miliard și jumătate, acum. Îi dă comunitate stadion, poate să joace. Îi lasă să joace pe stadion. În România, stă stadionul liber, nu te lasă să joci. Bine, mă, faceți voi fotbal, eu m-am săturat. M-am săturat să dau milioane la fotbal. Ce e aia, să dau milioane la fotbaliști. Ei cred că e dreptul lor să primească așa. Bă, lumea muncește pentru bani.

Asta se întâmplă în România. Cadou la fotbaliști. Ei se plimbă pe bani. Ei zic că eu sunt prost. Nu mai sunt prost, am fost prost 20 de ani. O să-i dau pe Tănase, Coman, Olaru, toți ăștia cu salarii mari. Îi păstrez pe ceilalți și ne distrăm pe banii de la televiziune și pe banii din sponsori. Dacă se califică în Conference League, mergem mai departe, dacă nu, lichidăm totul”, a anunțat, categoric, Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul FCSB a fost extrem de dezamăgit și de ”perla” sa, Tavi Popescu. De unde cerea 50 de milioane de euro pe el, Becali susține că acesta ”nu face niciun ban”.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat