Închide meniul

Ilie Năstase i-a cerut statuie și muzeu lui Nicușor Dan: ”Sunt unele vai de capul lor acolo, puteau pune încă una!”

Antena Sport Publicat: 20 iulie 2022, 13:11

Reclamă
Ilie Năstase i-a cerut statuie și muzeu lui Nicușor Dan: ”Sunt unele vai de capul lor acolo, puteau pune încă una!”

Ilie Năstase este fostul lider ATP

Ilie Năstase este fostul lider ATP / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Ilie Năstase i-a cerut statuie și muzeu lui Nicușor Dan. Fostul mare jucător de tenis, care a împlinit recent 76 de ani, își dorea ca statuia sa să fie amplasată în parcul Herăstrău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nasty” a discutat cu primarul Nicușor Dan, însă nu a avut sorți de izbândă. Fostul lider ATP i-a prezentat edilului un proiect ce presupune construirea unui muzeu și a unei statui, dar a fost refuzat.

Ilie Năstase i-a cerut statuie și muzeu lui Nicușor Dan

„Nu trebuie să mă bat eu să-mi facă statuie sau muzeu. Ei ar trebui să facă, dacă vor să facă ceva!  Am fost la dânsul cu proiectul meu, care este foarte frumos. Am mers dimineața, pe la ora 09:30, m-a primit și i-am explicat ce vreau să fac. Dânsul a spus că nu crede că se poate face, pentru că e vorba despre un parc cu verdeață. 

Acolo unde voiam eu, la intrarea dinspre Charles de Gaulle, vin toți copiii cu role, stau pe acolo. Asta era ideea, să împărtățesc trofeele mele cu cei tineri, care nu mă cunosc. Acolo sunt niște statui vai de capul lor. Se putea pune încă una, sau la 50 de metri de acolo”, a declarat Ilie Năstase, potrivit sport.ro.

Ilie Năstase şi Ioana, scandal uriaş din cauza unui bărbat care se dă drept fiul acestuia

Ilie Năstase a avut parte de un scandal uriaş chiar în ziua în care a împlinit 76 de ani. Ioana Simion, soţia fostului mare jucător, l-a certat teribil pe Nasty, înaintea unui eveniment.

Reclamă

Ioana Năstase l-a avertizat pe Ilie că e dispusă să dispară din viaţa lui. Asta după ce un bărbat pe care aceasta nu îl cunoaşte ar fi susţinut că este şi el fiul marelui campion.

„A fost o doamnă şi vreau să ştiu cu cine am de-a face. Dragul meu, cu tot respectul… Vreau să filmeze presa şi vreau să vină acele două persoane care au apărut peste noapte, efectiv au apărut peste noapte. Acele două persoane au apărut peste noapte. Acest domn Cezar Florea a apărut peste noapte.

Dragul meu, de unde au apărut în viaţa ta? Acel domn, cum a apărut? Şi spune că e fiul tău. Îl cheamă cumva Năstase? Vreau să ştiu, îl cheamă domnul Năstase? Dacă îl cheamă domnul Năstase, eu mă retrag şi îţi urez o viaţă frumoasă”, a tunat Ioana Simion.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Năstase are cinci copii. În 1986, în momentul în care era într-un mariaj cu Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. După divorţ, cei doi au rămas în Statele Unite alături de mama lor. Fostul lider ATP mai are o fiică cu Dominique Garzia, Nathalie şi două cu Amalia, Alessia şi Emma.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape Vezi toate știrile
Citește și