Închide meniul
Video

Ilie Năstase şi Ioana, scandal uriaş din cauza unui bărbat care se dă drept fiul acestuia. „Vreau să filmeze presa. Mă retrag şi îţi urez o viaţă frumoasă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2022, 14:40

Ilie Năstase şi Ioana, scandal uriaş din cauza unui bărbat care se dă drept fiul acestuia

Ioana şi Ilie Năstase / Antena Sport

Ilie Năstase a avut parte de un scandal uriaş chiar în ziua în care a împlinit 76 de ani. Ioana Simion, soţia fostului mare jucător, l-a certat teribil pe Nasty, înaintea unui eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Năstase l-a avertizat pe Ilie că e dispusă să dispară din viaţa lui. Asta după ce un bărbat pe care aceasta nu îl cunoaşte ar fi susţinut că este şi el fiul marelui campion.

Ilie Năstase a avut parte de un scandal uriaş chiar în ziua în care a împlinit 76 de ani

„A fost o doamnă şi vreau să ştiu cu cine am de-a face. Dragul meu, cu tot respectul… Vreau să filmeze presa şi vreau să vină acele două persoane care au apărut peste noapte, efectiv au apărut peste noapte. Acele două persoane au apărut peste noapte. Acest domn Cezar Florea a apărut peste noapte.

Dragul meu, de unde au apărut în viaţa ta? Acel domn, cum a apărut? Şi spune că e fiul tău. Îl cheamă cumva Năstase? Vreau să ştiu, îl cheamă domnul Năstase? Dacă îl cheamă domnul Năstase, eu mă retrag şi îţi urez o viaţă frumoasă”, a tunat Ioana Simion.

Fiica lui Ilie Năstase, acuzații dure pentru tatăl său pe care nu l-a mai văzut de 14 ani

Ilie Năstase o ţine din scandal în scandal. Charlotte Năstase, fiica lui, a lansat acuzaţii dure pentru tatăl ei, pe care susţine că nu l-a mai văzut de 14 ani. Cu ceva timp în urmă, aceasta şi-a deschis cont pe OnlyFans, o platformă cu conţinut explicit pentru adulţi.

Reclamă

Charlotte a specificat că singurele persoane care au ajutat-o când a avut probleme, de-a lungul timpului, au fost dădaca ei, Francoise, şi Amalia, fosta soţie a lui Ilie Năstase.

“Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte.

Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont pe onlyfans și m-a încurajat. Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani”, a spus Charlotte, citată de ziare.com.

Ilie Năstase are cinci copii. În 1986, în momentul în care era într-un mariaj cu Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. După divorţ, cei doi au rămas în Statele Unite alături de mama lor. Fostul lider ATP mai are o fiică cu Dominique Garzia, Nathalie şi două cu Amalia, Alessia şi Emma.

Recomandări
  • Ilie Năstase a împlinit 76 de ani
  • Scandal uriaş cu Ioana Simion, în cadrul unui eveniment

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și