Închide meniul
EXCLUSIV

Laszlo Dioszegi a anunţat suma uriaşă pe care o plăteşte Sepsi pentru revenirea din Slovenia! „Nu se poate să vină jucătorii acasă cu autobuzul”

Dan Roșu Publicat: 20 iulie 2022, 14:21

Reclamă
Laszlo Dioszegi a anunţat suma uriaşă pe care o plăteşte Sepsi pentru revenirea din Slovenia! „Nu se poate să vină jucătorii acasă cu autobuzul

Laszlo Dioszegi a anunţat suma uriaşă pe care o plăteşte Sepsi pentru revenirea din Slovenia!

Jucătorii lui Sepsi sărbătoresc câştigarea unui trofeu / Hepta

Laszlo Dioszegi a anunţat suma uriaşă pe care o plăteşte Sepsi pentru a se întoarce la timp în România, după meciul de joia viitoare, din Conference League, cu Olimpija Ljubljana, din turul 2 preliminar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

67.500 de euro va plăti câştigătoarea Supercupei pentru un zbor cu charterul din Slovenia în România. „De banii ăştia, mergeam până în Australia”, se amuză Laszlo Dioszegi.

Laszlo Dioszegi: 67.500 de euro ne va costa revenirea în România

„Am o bucurie în mine, că putem juca un meci internaţional. Avem şanse egale, am ajuns undeva. Vrem să mergem mai departe. Totul e ok, spiritul de echipă e ok. Jucătorii ştiu că e un meci important pentru club. Sunt montaţi.

Am găsit zbor astăzi, abia acum am reuşit să încheiem contractul. A costat o groază de bani. Nu avem ce să facem, asta e. Plătim mai mult, dar venim cu cursă Charter. Nu se poate să vină jucătorii acasă cu autobuzul. Avem luni meci cu Petrolul. Noi, din staff, veneam cu autobuzul, dar jucătorii trebuie să nu fie obosiţi.

67.500 de euro ne va costa, foarte mult. La 40 de inşi câţi suntem, e 1.500 zborul de persoană. Puteam să mergem până în Australia şi înapoi. Nu avem ce să facem, cer cât vor. Nu avem ce să facem, că altfel rămânem fără”, a spus Dioszegi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Adversara lui Sepsi din turul 3 preliminar al Conference League

Dacă va trece de NK Olimpija Ljubljana, Sepsi se va duela pentru un loc în play-off-ul Conference League cu învingătoarea dintre HNK Rijeka şi Djurgardens IF.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și