Închide meniul

Adrian Mititelu le-a pus gând rău lui FCSB şi rivalei Universitatea Craiova, după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1: „Vrem să câştigăm!”

Dragoș Vasile Publicat: 24 iulie 2022, 19:40

Reclamă
Adrian Mititelu le-a pus gând rău lui FCSB şi rivalei Universitatea Craiova, după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1: „Vrem să câştigăm!

Adrian Mititelu, discurs tăios la adresa suporterilor, după Dinamo - FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu este patronul lui FC U Craiova 1948 / REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Adrian Mititelu le-a pus gând rău lui FCSB şi rivalei Universitatea Craiova. FC U Craiova 1948 a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-1, iar patronul oltenilor e deja cu gândul la derby-urile din următoarele două etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac a deschis scorul în Bănie, dar alb-albaştrii au reuşit „remontada”. Van Durmen, cu o „dublă” de senzaţie, şi Compagno au marcat pentru echipa lui Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu le-a pus gând rău lui FCSB şi rivalei Universitatea Craiova

„Am făcut un meci bun, am întâlnit o echipă foarte bună a României, una care a dominat campionatul în ultimii 5 ani, în ultimii 10 ani de fapt. Când câştigi cu CFR, indiferent în ce circumstanţe, e un lucru bun, pentru că noi venim de jos. Avem nevoie de încredere şi încrederea o obţinem doar prin rezultate. Ne ajută victoria pentru ce ne-am propus.

Mi-a fost dor de stadion, mult timp m-am gândit la această zi şi uite că a fost o zi cum am visat-o. Însă, ne bucurăm 30 de minute, o oră, şi după aceea trebuie să ne gândim că în fotbal dacă nu ai constanţă şi nu ai rezultate pozive constant, nu rezolvi nimic.

Echipa este foarte bine pregătită, atât fizic, cât şi tactic. Avem jucători de calitate, azi au jucat la 60-70% din ce pot. Dacă nu avem răbdare, nu facem nimic. Bauza e un jucător de mare valoare. Am reuşit să îl aduc într-un moment în care nu mai credeam. Sunt puţin ca el în România.

Reclamă

Două echipe foarte grele, la fel de bune ca şi CFR. Orice rezultat e posibil, cunoaştem valoarea celor două echipe, mai ales a celor de la FCSB. Dar şi a celor de la CSU. Vom încerca să le câştigăm”, a declarat Adrian Mititelu.

Marius Croitoru: „O victorie normală. Ne îndreptăm acolo unde ne este locul!”

Marius Croitoru a avut o reacţie surprinzătoare, după succesul lui FC U Craiova 1948, contra campioanei CFR Cluj, scor 3-1. Antrenorul „oltenilor” a declarat că victoria contra trupei lui Dan Petrescu nu l-a surprins, şi este sigur că echipa sa se va bate pentru un loc în play-off.

„Cred că am controlat de la un capăt la celălalt, așa cum s-a întâmplat și în partida de la Constanța. Am primit gol la prima intrare în careu a echipei adverse, dar am avut forța de a reveni. Pentru mine, este o victorie normală, nu e nimic wow. Știu ce jucători am, este numai meritul lor.

Reclamă 4 / 0/3

Am arătat că suntem o echipă puternică și ușor, ușor ne îndreptăm acolo unde ne este locul. Astea sunt ideile mele, de a marca goluri. Câteodată nu iese, dar de cele mai multe ori mi-a reușit. Am antrenat golul în fiecare zi, de asta n-am căzut după golul primit.

E o normalitate ca această echipă să devină una dintre forțele din campionat. Niciodată o victorie nu aduce liniște. Și ce dacă este împotriva campioanei? Nu este liniște niciodată la o echipă care își dorește mult. Abia la sfârșitul campionatului poți să spui că ești liniștit”, a declarat Marius Croitoru după meci, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:48 Programul complet al sferturilor de finală de la Campionatul Mondial de hochei 2024. Competiţia e EXCLUSIV în AntenaPLAY 23:42 VideoReportaj exclusiv cu Răzvan Lucescu: „Medalia o iubesc enorm!”. Ce a spus despre un posibil duel cu FCSB în Champions League 23:33 Mihai Stoica a dat noi detalii despre viitorul lui Florinel Coman: „Nu e disperat după bani!” 23:02 Mihai Stoica îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid: „55.000 de spectatori şi în Champions League sau acolo?” 22:23 Lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo 22:20 Viitorul lui Dennis Politic a fost decis! Ce contract a semnat „eroul” lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda 21:34 EXCLUSIVCristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton 21:23 Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!” 21:10 VIDEOFinlanda – Elveţia 1-3 şi Suedia – Slovacia 6-1 au fost în AntenaPLAY. S-a terminat faza grupelor la CM de hochei 20:42 „Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid” Vezi toate știrile
Citește și