Închide meniul

Adrian Mititelu le-a pus gând rău lui FCSB şi rivalei Universitatea Craiova, după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1: „Vrem să câştigăm!”

Dragoș Vasile Publicat: 24 iulie 2022, 19:40

Reclamă
Adrian Mititelu le-a pus gând rău lui FCSB şi rivalei Universitatea Craiova, după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1: „Vrem să câştigăm!

Adrian Mititelu, discurs tăios la adresa suporterilor, după Dinamo - FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu este patronul lui FC U Craiova 1948 / REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Adrian Mititelu le-a pus gând rău lui FCSB şi rivalei Universitatea Craiova. FC U Craiova 1948 a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-1, iar patronul oltenilor e deja cu gândul la derby-urile din următoarele două etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac a deschis scorul în Bănie, dar alb-albaştrii au reuşit „remontada”. Van Durmen, cu o „dublă” de senzaţie, şi Compagno au marcat pentru echipa lui Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu le-a pus gând rău lui FCSB şi rivalei Universitatea Craiova

„Am făcut un meci bun, am întâlnit o echipă foarte bună a României, una care a dominat campionatul în ultimii 5 ani, în ultimii 10 ani de fapt. Când câştigi cu CFR, indiferent în ce circumstanţe, e un lucru bun, pentru că noi venim de jos. Avem nevoie de încredere şi încrederea o obţinem doar prin rezultate. Ne ajută victoria pentru ce ne-am propus.

Mi-a fost dor de stadion, mult timp m-am gândit la această zi şi uite că a fost o zi cum am visat-o. Însă, ne bucurăm 30 de minute, o oră, şi după aceea trebuie să ne gândim că în fotbal dacă nu ai constanţă şi nu ai rezultate pozive constant, nu rezolvi nimic.

Echipa este foarte bine pregătită, atât fizic, cât şi tactic. Avem jucători de calitate, azi au jucat la 60-70% din ce pot. Dacă nu avem răbdare, nu facem nimic. Bauza e un jucător de mare valoare. Am reuşit să îl aduc într-un moment în care nu mai credeam. Sunt puţin ca el în România.

Reclamă

Două echipe foarte grele, la fel de bune ca şi CFR. Orice rezultat e posibil, cunoaştem valoarea celor două echipe, mai ales a celor de la FCSB. Dar şi a celor de la CSU. Vom încerca să le câştigăm”, a declarat Adrian Mititelu.

Marius Croitoru: „O victorie normală. Ne îndreptăm acolo unde ne este locul!”

Marius Croitoru a avut o reacţie surprinzătoare, după succesul lui FC U Craiova 1948, contra campioanei CFR Cluj, scor 3-1. Antrenorul „oltenilor” a declarat că victoria contra trupei lui Dan Petrescu nu l-a surprins, şi este sigur că echipa sa se va bate pentru un loc în play-off.

„Cred că am controlat de la un capăt la celălalt, așa cum s-a întâmplat și în partida de la Constanța. Am primit gol la prima intrare în careu a echipei adverse, dar am avut forța de a reveni. Pentru mine, este o victorie normală, nu e nimic wow. Știu ce jucători am, este numai meritul lor.

Reclamă 4 / 0/3

Am arătat că suntem o echipă puternică și ușor, ușor ne îndreptăm acolo unde ne este locul. Astea sunt ideile mele, de a marca goluri. Câteodată nu iese, dar de cele mai multe ori mi-a reușit. Am antrenat golul în fiecare zi, de asta n-am căzut după golul primit.

E o normalitate ca această echipă să devină una dintre forțele din campionat. Niciodată o victorie nu aduce liniște. Și ce dacă este împotriva campioanei? Nu este liniște niciodată la o echipă care își dorește mult. Abia la sfârșitul campionatului poți să spui că ești liniștit”, a declarat Marius Croitoru după meci, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și