Închide meniul

Anunţul făcut de Victor Angelescu, după Rapid – FCSB 2-0. Promisiunile făcute lui Adi Mutu

Dan Roșu Publicat: 25 iulie 2022, 1:05

Reclamă
Anunţul făcut de Victor Angelescu, după Rapid – FCSB 2-0. Promisiunile făcute lui Adi Mutu

Victor Angelescu a anunţat măsuri fără precedent la Rapid după umilinţa din derby-ul cu CFR Cluj

Victor Angelescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Anunţul făcut de Victor Angelescu, după Rapid – FCSB 2-0 îl va bucura pe Adi Mutu. Acţionarul din Giuleşti susţine că va mai aduce un atacant, dar şi că nu va mai pleca nimeni de la club, în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar şi Adi mutu susţinea că mai are nevoie de un vârf, asta chiar dacă Marko Dugandzic a marcat pentru giuleşteni la doar două zile după ce a semnat contractul. Accidentarea lui Jakub Vojtus l-a pus pe gânduri pe „Briliant”.

Anunţul făcut de Victor Angelescu, după Rapid – FCSB 2-0

„E tot timpul o victorie dulce când baţi echipa Steaua. Aţi văzut ce a fost pe stadion. Am luat 3 puncte foarte importante. Probabil că va mai veni un jucător. Nu mai pleacă nimeni”, a spus Victor Angelescu, la finalul meciului.

Mutu a avut o discuţie în vestiar, chiar după meciul cu FCSB. Antrenorul a cerut un atacant. „Vă daţi seama că am făcut tot ce se putea pentru a-l convinge să vină la Rapid (n.r. – pe Marko Dugandzic).

E un jucător de valoare şi a demonstrat asta în seara asta. Ne mai trebuie un atacant. Discutam cu Victor în vestiar, pe bancă aveam 3 copii, îmi plac. Dar sunt meciuri ca acesta unde trebuie experienţă”, a spus şi Mutu.

Reclamă
Reclamă

Marko Dugandzic, gol la debut

Marko Dugandzic a fost în culmea fericirii după ce i-a făcut K.O. pe rivalii de la FCSB în derby. Atacantul croat a deschis scorul în Giuleşti şi i-a pasat decisiv lui Cristi Săpunaru, care a decis confruntarea.

„A fost un start incredibil. Visam la asta, nu ştiam că meciul e atât de important. Am marcat şi am dat dat pasa de gol şi am câştigat meciul. Înainte să vin, am vorbit cu antrenorul şi mi-a spus că voi juca. Am jucat multe meciuri înainte. Am doar cuvinte bune despre oraş, despre club. Oamenii m-au primit foarte bine şi cred că le-am răspuns pe teren.

Nu putem să îi comparăm cu fanii din Croţia. Nu mă uit în trecut, ăsta e fotbalul. E doar parte a meseriei. Îi doresc numai bine. Viitorul meu e la Rapid. Sunt doar un jucător, alte persoane pot decide. Sincer, nu au început foarte bine. Nu ne-am uitat prea mult la ei, doar la noi. Am vrut doar să câştigăm şi am făcut acest lucru”, a declarat Marko Dugandzic la Digi Sport.

Reclamă

Marko Duganzic a semnat pe doi ani cu Rapid

În minutul 19, Dugandzic a marcat cu o lovitură perfectă de cap, după o centrare a lui Alex Ioniţă. Târnovanu nu a avut nicio şansă, mingea câzând chiar în plasa laterală a porţii oaspeţilor.

Marko Dugandzic a semnat, oficial, cu Rapid. Atacantul de 28 de ani, care are o cotă de piaţă de 500.000 de euro, a parafat o înţelegere valabilă pe două sezoane, care poate fi prelungită cu încă unul.

CFR Cluj a cerut iniţial 400.000 de euro, dar va primi în schimbul lui aproximativ 175.000 de euro. Dugandzic va avea un salariu lunar de 10.000 de euro, de două ori mai puţin decât încasa la campioana României.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:06

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

9:46

Ce reacție a putut avea Dan Șucu, când a aflat de scandalul incredibil din timpul meciului Rapid – Oțelul 0-0: „Înțelegeți asta!”

9:38

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și