Închide meniul

Mihai Butean a fost făcut K.O. în Chindia – Hermannstadt! Fața fundașului s-a umflat îngrozitor. Imagini horror

Cosmin Cioboată Publicat: 25 iulie 2022, 20:27

Reclamă
Mihai Butean a fost făcut K.O. în Chindia – Hermannstadt! Fața fundașului s-a umflat îngrozitor. Imagini horror

Mihai Butean a fost făcut K.O. în Chindia - Hermannstadt!

Mihai Butean a fost făcut K.O. în Chindia - Hermannstadt!

Mihai Butean a fost făcut K.O. în meciul dintre Chindia Târgoviște și FC Hermannstadt, scor 1-1, din etapa a 2-a a Superligii. Fundașul sibienilor a avut parte de un duel tare pentru minge cu Daniel Popa, în urma căruia a ieșit extrem de „șifonat”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 16, Butean și Popa s-au lovit cap în cap în timp ce încercau să țină mingea în teren. Fundașul oaspeților și-a pus mâinile la față, vizibil afectat de contactul dur cu atacantul Chindiei.

Mihai Butean a fost făcut K.O. în Chindia – Hermannstadt! Imagini horror

Lovitura l-a afectat serios pe Mihai Butean, a cărui față i s-a umflat instant. Fundașul a suferit un hematom de mare dimensiune sub ochi, precum și o hemoragie nazală. În ciuda accidentării horror, fundașul de 25 de ani a continuat să joace în meciul de la Ploiești.

Reclamă

Daniel Popa a scăpat fără cartonaș galben în urma duelului cu Butean.

Chindia Târgovişte – Hermannstadt 1-1, partida din etapa a doua de Superliga, s-a terminat la egalitate. Soarta meciului s-a decis în primele 10 minute. Oroian a deschis scorul, iar Celea a egalat.

Reclamă 4 / 0/3

Chindia Târgovişte rămâne fără victorie în noul sezon de Superliga. În prima etapă, trupa lui Adi Mihalcea a fost învinsă de FC Botoşani, scor 2-3. De cealaltă parte, Hermannstadt s-a impus cu 3-0 în faţa celor de la CS Mioveni şi a acumulat 4 puncte.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
Vezi toate știrile
Citește și