Închide meniul

Laszlo Balint nu regretă excluderea lui Dan Nistor şi Ionuţ Vînă din lotul Universităţii Craiova: „O decizie benefică”. Ce spune despre returul cu Vllaznia

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2022, 19:39

Reclamă
Laszlo Balint nu regretă excluderea lui Dan Nistor şi Ionuţ Vînă din lotul Universităţii Craiova: „O decizie benefică. Ce spune despre returul cu Vllaznia

Laszlo Balint, primul mesaj după ce a fost dat afară de la Universitatea Craiova

Laszlo Balint, într-o conferință de presă / Hepta

Laszlo Balint consideră că decizia de a-i exclude pa Dan Nistor şi Ionuţ Vînă din lotul Universităţii Craiova este una benefică pentru întreaga echipă. Cei doi fotbalişti l-au nemulţumit prin atitudinea din teren, cât şi din afara lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova ţinteşte calificarea în turul al treilea preliminar din Conference League, după 1-1 în partida tur cu Vllaznia. Startul de sezon al oltenilor a fost unul modest, după trei remize.

Ce a declarat Laszlo Balint, despre excluderea din lot a lui Dan Nistor şi Ionuţ Vînă

Laszlo Balint a fost întrebat despre excluderea din lot a lui Dan Nistor şi Ionuţ Vînă. Fotbaliştii l-au nemulţumit pe antrenor după partida cu U Cluj, terminată la egalitate, scor 1-1.

„Consider că este o decizie benefică pentru grup. Este important ca jucătorii să aibă atitudinea corectă, atât faţă de meseria lor, cât şi faţă de clubul care îi plăteşte. Indiferent ce se întâmplă în timpul unei partide, trebuie să avem tăria să ne uităm ochi în ochi la final”, a spus Laszlo Balint, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Vllaznia.

Totodată, antrenorul oltenilor a declarat că a discutat şi cu cele mai noi transferuri realizate de Universitatea Craiova, Sergiu Hanca şi Rivaldinho. Cei doi sunt aşteptaţi cât mai repede pe teren.

Reclamă

„Am discutat cu Sergiu Hanca şi cu Rivaşdinho, îşi doresc să debuteze, au venit cu entuaziasm şi motivaţie. Abia aşteptăm să fie pregătiţi din toate punctele de vedere. Sunt doi jucători care vor ajuta foarte mult echipa. Sergiu este la un nivel mai bun din punct de vedere fizic, şi probabil va fi apt mai repede decât Rivaldinho”, a mărturisit Laszlo Balint.

Laszlo Balint, încrezător înainte de Universtatea Craiova – Vllaznia

Laszlo Balint exclude varianta eliminării din Conference League, şi este convins că jucătorii săi vor fi 100% pregătiţi la startul returului cu Vllaznia. Totodată, antrenorul spune că a fost lipsit de şansă în partida tur, fiind privaţi de un penalty.

„O partidă importantă pentru clubul nostru. Abordăm cu încredere manşa retur, suntem conştienţi de calitatea noastră, dar şi de armele adversarului, pentru că le-am simţit sapt trecut. Băieţii vor face tot posibilul să ne punem calităţile în valoare, ca şi grup, dar şi individual. Echipa din Albania are doi atacanţi puternici, este important să fim eficienţi şi pragmatici. În manşa tur, am avut destul de mute ocazii, nu am luat decizia potrivită şi nu am reuşit să marcăm mai multe goluri. Sper ca mâine să ne bucurăm alături de suporterii noştri.

Reclamă 4 / 0/3

Nu este uşor, mai ales la un club ca Universitatea Craiova, mai ales după ce am trecut printr-o repriză ca cea pe care am avut-o cu U Cluj. Am tras învăţămintele de rigoare, cauzele sunt multiple, important este să înţelegem responsabilităţile pe care le are fiecare şi să nu se repete experienţa de la Mediaş. Vreau să fim mai eficienţi, în Albania au fost 2-3 momente psihologice importante. Am avut un penalty clar neacordat la Baiaram”, a mai spus Laszlo Balint.

Partida dintre Universitatea Craiova şi Vllaznia, din turul secund preliminar al Conference League, va fi în format live text, pe as.ro, joi, de la ora 20:30. Dacă va trece de albanezi, oltenii se vor duela cu Zorya Luhansk.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și