Închide meniul

Dan Nistor şi Ionuţ Vînă, excluşi din lotul Universităţii Craiova. Laszlo Balint face „revoluţie” în Bănie

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2022, 18:09

Dan Nistor şi Ionuţ Vînă, excluşi din lotul Universităţii Craiova. Laszlo Balint face „revoluţie în Bănie

Dan Nistor, mesaj categoric după Sepsi - Universitatea Craiova 0-1

Dan Nistor , în tricoul Universității Craiova / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dan Nistor şi Ionuţ Vînă au fost excluşi din lotul Universităţii Craiova, de către Laszlo Balint. Celor doi li s-a reproşat lipsa de atitudine din meciuri şi de la antrenamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova se pregăteşte de returul cu Vllaznia, din turul secund preliminar din Conference League. În primele trei meciuri oficiale din actualul sezon, oltenii au reuşit doar trei remize.

Dan Nistor şi Ionuţ Vînă, excluşi din lotul Universităţii Craiova, de către Laszlo Balint

Din informaţiile Fanatik, Ionuţ Vînă şi Dan Nistor au fost excluşi din lotul Universităţii Craiova. Decizia a venit chiar înainte de returul cu Vllaznia, unde oltenii sunt nevoiţi să obţină calificarea în turul trei preliminar din Conference League, după un egal în prima manşă.

Celor doi jucători le-a fost reproşată lipsa de atitudine, atât de la antrenamente, cât şi din momentul în care au fost introduşi pe teren. Atât Nistor, cât şi Vînă, nu vor mai face parte din lotul condus de Laszlo Balint, pe o perioadă nedeterminată. Cei doi jucători mai au contracte cu Universitatea Craiova pe încă doi ani, însă viitorul lor este unul incert.

Ionuţ Vînă a fost criticat după remiza cu U Cluj, meci în care a fost înlocuit la pauză cu Valerică Găman. De cealaltă parte, Dan Nistor nu a evoluat în ultima partidă de campionat. Mijlocaşul a bifat doar 17 minute în acest debut de sezon, în egalul cu Sepsi, din prima etapă.

Reclamă

Ionuţ Vînă evoluează la Universitatea Craiova din vara trecută, când a ost transferat de la FCSB. A bifat 23 de partide pentru olteni, marcând două goluri.

Dan Nistor este jucătorul Univeristăţii Craiova din ianuarie 2020, când era cumpărat de la Dinamo. Mijlocaşul a evoluat în peste 100 de artide pentru trupa patronată de Mihai Rotaru, marcând 13 goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte 16.

Gigi Becali a vrut să-i dea „ţeapă” lui Mihai Rotaru, prin transferul lui Ionuţ Vînă

Gigi Becai a declarat că a vrut să îl transfere pe Ionuţ Vînă la Universitatea Craiova, pentru a încerca să-i dea o „ţeapă” patronului oltenilor, Mihai Rotaru.

Reclamă 4 / 0/3

„Ştiu, ne trebuie un atacant, eu am spus de mult. Am avut încredere în Mamut, dar când am văzut că nu poate face o preluare pe care şi eu pot să o fac. L-am luat pe Mamut ca să pot să scap de Vînă (n.r. Ionuţ), să îi dau ţeapă lui Rotaru”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Mihai Rotaru a anunţat transferurile lui Sergiu Hanca şi Rivaldinho

Mihai Rotaru a anuţat transferurile lui Sergiu Hanca şi Rivaldinho, care s-au despărţit de formaţia de primă ligă poloneză, Cracovia. Patronul Universităţii Craiova a declarat că cei doi au ajuns luni în Bănie.

„Noi continuăm campania de transferuri. Azi au venit Rivaldinho și Hanca. Campania continuă, momentan sunt 4 jucători aduși: Martic, Raul Silva, plus cei doi.

Martic a mai fost la noi, iar pe Hanca și Rivaldinho îi cunoaștem. La nivel de mentalitate, clubul va avea o creștere. La nivel de responsabilitate, de mentalitate, vom avea o creștere”, a declarat Mihai Rotaru, pentru Pro Arena.

Rivaldinho a evoluat pentru Cracovia timp de doi ani, în 2020 fiind cumpărat de la Farul, în schimbul a 300.000 de euro. Atacantul a bifat 51 de partide pentru formaţia poloneză, marcând 3 goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte 3.

De cealaltă parte, Sergiu Hanca a evoluat în Liga 1 pentru ASA Tg. Mureş şi Dinamo. Pentru „câini” a jucat timp de trei ani. În 2019 se despărţea de clubul din Ştefan cel Mare, pentru care a bifat 112 partide, marcând 20 de goluri şi contribuind cu pasă decisivă la alte 22.

Mihai Rotaru a anunţat obiectivele Universităţii Craiova

Mihai Rotaru a declarat că primul obiectiv al echipei este accederea în grupele Conference League. Patronul Universităţii Craiova a mărturisit că un parcurs cât mai bun în Europa este vital pentru bugetul formaţiei.

Reclamă

„Primul obiectiv e accederea în grupele Conference. Avem nevoie ca fiecare firicel de iarbă să fie cu noi. Avem nevoie de suporteri să fie cu noi. Avem nevoie să câștigăm, apoi vine și Rapidul. Dar trebuie să câștigăm joi, vrem în grupe. Avem un culoar care ne permite accesul. Sunt încrezător că vom trece mai departe.

În primul rând, ne uităm la planul sportiv, apoi la cel financiar. Noi în acest an avem un deficit bugetar de 5 milioane. O calificare ne-ar completa bugetul, nu ar mai trebui să vină acționarii cu bani de acasă”, a mai spus Mihai Rotaru, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Recomandări
  • Ionuţ Vînă şi Dan Nistor, excluşi din lotul Universităţii Craiova
  • Cei doi mai au contracte pentru încă două sezoane în Bănie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și