Închide meniul

Gică Hagi a anunțat că Farul Constanța va mai da o lovitură pe piața trasferurilor

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 iulie 2022, 15:18

Gică Hagi a anunțat că Farul Constanța va mai da o lovitură pe piața trasferurilor

Gică Hagi a anunțat că Farul Constanța va mai da o lovitură pe piața trasferurilor

Gică Hagi, în timpul unui eveniment / Hepta

Gică Hagi a anunțat că Farul Constanța va mai da o lovitură pe piața trasferurilor. Louis Munteanu va ajunge și el sub comanda ”Regelui”, ”dacă lucrurile vor fi normale”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Munteanu a fost cumpărat de Fiorentina în urmă cu doi ani, de la Viitorul lui Gică Hagi, actuala Farul Constanţa, şi a plătit nu mai puţin de 1.7 milioane de euro. Și Rapid l-a dorit în această vară.

Gică Hagi a anunțat că Farul Constanța va mai da o lovitură pe piața trasferurilor

”Până în septembrie, ne căutăm lotul ideal, să fim competitivi, să ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă din România. Asta încercăm să facem.

Despre Louis au fost discuții, încă sunt, încă nu sunt puse la punct, dar dacă lucrurile sunt normale și el va veni”, a spus Hagi, într-o conferință de presă.

Munteanu a ajuns să evolueaze la Fiorentina Primavera acolo unde, sezonul trecut, a înscris 2 goluri în 11 apariţii. În total, pentru echipa viola are 13 goluri şi 4 pase decisive în 40 de meciuri.

Reclamă

Fotbalistul cotat la 350.000 de euro revine la echipa care l-a lansat în fotbalul mare pentru a evolua din nou sub comanda lui Gică Hagi.

Gică Hagi: „Creștem de la meci la meci”

Gică Hagi s-a declarat mulțumit după CS Mioveni – Farul 0-2. „Regele” a avertizat însă că elevii săi trebuie să rămână cu picioarele pe pământ.

„Știam că va fi greu, Mioveni are un antrenor experiemntat, au jucat bine, greu să-i desfaci. Am schimbat, pentru că era cald și aveam nevoie de jucători proaspeți în atac. Sunt zile și zile, momente și momente. Eu zic că am adus prospețime, calitate, de aceea am câștigat meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Adi Petre crește, important e că acumulăm puncte și facem rezultate. E doar un început de drum, nimic mai mult. Mi-a plecat cel mai bun (n.r. – de Nooijer) și am adus unul foarte bun (n.r. – David Kiki). Suntem doar la început, nu pot să mă arunc în vorbe, stăm bine. Încercăm să facem un colectic, creștem de la meci la meci”, a spus Gică Hagi,

„Revoluţia” de titlu a lui Gică Hagi

Până în acest moment, Gică Hagi a transferat 13 jucători. Printre aceştia se numără nume precum Denis Alibec, Tudor Băluță sau Gabriel Torje.

  • Robert Ion (21 de ani, mijlocaș)
  • Ayrton Mboko (24 de ani, fundaș)
  • Romario Benzar (30 de ani, fundaș)
  • David Kiki (28 de ani, fundaș)
  • Mihai Popescu (29 de ani, fundaș)
  • Gabriel Torje (32 de ani, mijlocaș)
  • Kevin Doucoure (23 de ani, mijlocaș)
  • Vlad Morar (28 de ani, atacant)
  • Tudor Băluță (23 de ani, mijlocaș)
  • Denis Alibec (31 de ani, atacant)
  • Dragoș Nedelcu (25 de ani, mijlocaș)
  • Jeremy Corinus (25 de ani, mijlocaș)
  • Alex Buzbuchi (28 de ani, portar)
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și