Închide meniul

Adrian Mutu a visat, Gică Hagi l-a transferat! Louis Munteanu vine la Farul Constanţa pentru „revoluţia” de titlu a „Regelui”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iulie 2022, 17:46

Adrian Mutu a visat, Gică Hagi l-a transferat! Louis Munteanu vine la Farul Constanţa pentru „revoluţia de titlu a „Regelui

Louis Munteanu a fost dorit de Rapid, dar va ajunge la Farul Constanţa

Louis Munteanu, în tricoul echipei naţionale / Profimediaimages

Adrian Mutu a visat, dar Gică Hagi l-a transferat. În vârstă de 20 de ani, Louis Munteanu vine la Farul Constanţa pentru „revoluţia” de titlu a „Regelui”. Tânărul fotbalist va fi împrumutat de la Fiorentina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Munteanu a fost cumpărat de gruparea din Serie A în urmă cu doi ani, de la Viitorul lui Gică Hagi, actuala Farul Constanţa, şi a plătit nu mai puţin de 1.7 milioane de euro.

Louis Munteanu, transferat de Farul Constanţa

A ajuns să evolueaze la Fiorentina Primavera acolo unde, sezonul trecut, a înscris 2 goluri în 11 apariţii. În total, pentru echipa viola are 13 goluri şi 4 pase decisive în 40 de meciuri.

Totuşi, nivelul campionatului din Seria A şi-a spus cuvântul, astfel că Louis Munteanu va reveni în România. Destinţa sa este Farul Constanţa, anunţă digisport.ro.

Fotbalistul cotat la 350.000 de euro revine la echipa care l-a lansat în fotbalul mare pentru a evolua din nou sub comanda lui Gică Hagi.

Reclamă

„Revoluţia” de titlu a „Regelui”

Până în acest moment, Gică Hagi a transferat 13 jucători. Printre aceştia se numără nume precum Denis Alibec sau Gabriel Torje.

Robert Ion (21 de ani, mijlocaș)
Ayrton Mboko (24 de ani, fundaș)
Romario Benzar (30 de ani, fundaș)
David Kiki (28 de ani, fundaș)
Mihai Popescu (29 de ani, fundaș)
Gabriel Torje (32 de ani, mijlocaș)
Kevin Doucoure (23 de ani, mijlocaș)
Vlad Morar (28 de ani, atacant)
Tudor Băluță (23 de ani, mijlocaș)
Denis Alibec (31 de ani, atacant)
Dragoș Nedelcu (25 de ani, mijlocaș)
Jeremy Corinus (25 de ani, mijlocaș)
Alex Buzbuchi (28 de ani, portar)

Gică Hagi: „Creștem de la meci la meci

Gică Hagi s-a declarat mulțumit după CS Mioveni – Farul 0-2. „Regele” a avertizat însă că elevii săi trebuie să rămână cu picioarele pe pământ.

Reclamă 4 / 0/3

„Știam că va fi greu, Mioveni are un antrenor experiemntat, au jucat bine, greu să-i desfaci. Am schimbat, pentru că era cald și aveam nevoie de jucători proaspeți în atac. Sunt zile și zile, momente și momente. Eu zic că am adus prospețime, calitate, de aceea am câștigat meciul.

Adi Petre crește, important e că acumulăm puncte și facem rezultate. E doar un început de drum, nimic mai mult. Mi-a plecat cel mai bun (n.r. – de Nooijer) și am adus unul foarte bun (n.r. – David Kiki). Suntem doar la început, nu pot să mă arunc în vorbe, stăm bine. Încercăm să facem un colectic, creștem de la meci la meci”, a spus Gică Hagi, conform digisport.ro.

Recomandări
  • Adrian Mutu a visat, Gică Hagi l-a transferat
  • Louis Munteanu vine la Farul Constanţa pentru „revoluţia” de titlu a „Regelui”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și