Închide meniul

Joules Kounde, noul transfer al Barcelonei! Acord total cu Sevilla, care primeşte o sumă uriaşă. Prima reacţie a jucătorului de 23 de ani

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iulie 2022, 21:40

Reclamă
Joules Kounde, noul transfer al Barcelonei! Acord total cu Sevilla, care primeşte o sumă uriaşă. Prima reacţie a jucătorului de 23 de ani

Joules Kounde, noul transfer al Barcelonei! Francezul vine sub comanda lui Xavi

Joules Kounde, prima imagine în tricoul Barcelonei / Twitter FC Barcelona

Joules Kounde este noul transfer al Barcelonei. Fundaşul central francez pleacă de la Sevilla pentru o sumă uriaşă. Cluburile au ajuns la un acord total.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este al 5-lea fotbalist care vine, în această vară, la gruparea de pe Camp Nou. Robert Lewandowski, Kessie, Christensen şi Raphinha sunt celelalte transferuri făcute de Xavi.

Joules Kounde, noul transfer al Barcelonei

FC Barcelona și Sevilla FC au ajuns la un acord pentru transferul lui Jules Olivier Kounde. Mai rămâne doar ca jucătorul să treacă vizita medicală și să semneze contractul„, a fost anunţul făcut de catalani pe site-ul oficial.

Kounde a oferit şi prima reacţie după ce a bătut palma cu conducătorii vicecampioanei din La Liga. „Salut, am venit aici! Hai, Barcelona„, a fost mesajul transmis fanilor.

Reclamă
Reclamă

Barcelona a câştigat licitaţia cu Chelsea pentru Kounde. Catalanii vor achita 50 de milioane de euro, sumă la care se adaugă alte 10 milioane de euro sub formă de bonusuri. Fundaşul va semna un contract valabil până pe 30 iunie 2027. Este cel mai scump jucător care va fi vândut de Sevilla.

Kounde juca din 2019 în tricoul andaluzilor. A fost adus de la Bordeaux pentru 25 de milioane de euro şi a devenit imediat fotbalist de bază.

Xavi, anunţ clar despre revenirea lui Lionel Messi la Barcelona

Xavi l-ar fi vrut şi pe Lionel Messi, dar a recunoscut că revenirea starului argentinian la Barcelona este „imposibilă” în prezent. Nu a exclus o viitoare colaborare cu fostul său coechipier de la echipa catalană, informează DPA.

Reclamă

Are contract şi este imposibil acum”, a spus antrenorul spaniol înaintea amicalului dintre Barca şi Juventus, programat marţi la Dallas (SUA). „Messi este cel mai bun fotbalist din lume şi din istorie. Preşedintele Laporta a spus deja că povestea lui Messi cu Barca nu s-a terminat, dar acum nu este momentul să vorbim despre asta”, a adăugat Xavi.

Messi (35 ani) s-a despărţit în vara trecută de Barcelona, club la care a sosit la vârsta de 13 ani şi alături de care a cucerit 35 de trofee pe parcursul carierei sale. El a fost nevoit să plece de pe Camp Nou din cauza problemelor financiare ale clubului „blaugrana”, care nu a mai putut onora contractul jucătorului argentinian la momentul respectiv.

Argentinianul a semnat ulterior un acord pe doi ani cu Paris Saint-Germain, valabil până în 2023, însă prestaţiile sale în tricoul parizienilor nu s-au ridicat la nivelul evoluţiilor strălucitoare sub culorile Barcelonei, reuşind doar şase goluri în sezonul său de debut în campionatul Franţei.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:17

Erling Haaland ar putea rata următorul meci al lui Manchester City! Anunţul lui Pep Guardiola, după 1-1 cu Newcastle

18:16

O echipă din Premier League a stabilit un record istoric! A ajuns la al 3-lea meci consecutiv cu gol marcat în primul minut

17:53

Cole Palmer e uriaș! A marcat 4 goluri în prima repriză din Chelsea – Brighton și a stabilit un record uluitor

17:49

CFR Cluj – UTA Arad LIVE TEXT (19:00). Dan Petrescu și Mircea Rednic caută victoria în Gruia. Echipele de start

17:23

Când este aşteptat să revină pe teren Olimpiu Moruţan! Veşti uriaşe despre internaţionalul român

17:11

Pep Guardiola, prima reacție după Newcastle – Manchester City 1-1: „Am luat decizii proaste!”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și