Închide meniul

Xavi, anunţ clar despre revenirea lui Lionel Messi la Barcelona! „Are contract şi este imposibil acum”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 iulie 2022, 13:18

Xavi, anunţ clar despre revenirea lui Lionel Messi la Barcelona! „Are contract şi este imposibil acum

Xavi, anunţ clar despre revenirea lui Lionel Messi la Barcelona

Lionel Messi, în tricoul Barcelonei / Profimedia Images

Xavi a recunoscut că revenirea lui Lionel Messi la Barcelona este „imposibilă” în prezent, dar nu a exclus o viitoare colaborare cu fostul său coechipier de la echipa catalană, informează DPA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Are contract şi este imposibil acum”, a spus antrenorul spaniol înaintea amicalului dintre Barca şi Juventus, programat marţi la Dallas (SUA). „Messi este cel mai bun fotbalist din lume şi din istorie.

Xavi a recunoscut că revenirea lui Lionel Messi la FC Barcelona este „imposibilă”

Preşedintele Laporta a spus deja că povestea lui Messi cu Barca nu s-a terminat, dar acum nu este momentul să vorbim despre asta”, a adăugat Xavi.

Messi (35 ani) s-a despărţit în vara trecută de Barcelona, club la care a sosit la vârsta de 13 ani şi alături de care a cucerit 35 de trofee pe parcursul carierei sale. El a fost nevoit să plece de pe Camp Nou din cauza problemelor financiare ale clubului „blaugrana”, care nu a mai putut onora contractul jucătorului argentinian la momentul respectiv.

Argentinianul a semnat ulterior un acord pe doi ani cu Paris Saint-Germain, valabil până în 2023, însă prestaţiile sale în tricoul parizienilor nu s-au ridicat la nivelul evoluţiilor strălucitoare sub culorile Barcelonei, reuşind doar şase goluri în sezonul său de debut în campionatul Franţei.

Reclamă

Lionel Messi a înscris în total 672 de goluri pentru Barcelona

Lionel Messi a înscris în total 672 de goluri în 778 de meciuri disputate în toate competiţiile pentru FC Barcelona, fiind cel mai bun marcator din istoria acestui club şi a campionatului Spaniei.

Septuplul câştigător al Balonului de Aur este legat prin contract de PSG până în vara viitoare, existând şi o opţiune pentru un sezon suplimentar, conform anumitor surse, iar preşedintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, a afirmat zilele trecute că are o „datorie” faţă de Messi şi nu crede că povestea dintre argentinian şi echipa catalană s-a încheiat.

Barcelona s-a întârit considerabil în această vară, prin recrutarea unor jucători precum polonezul Robert Lewandowski şi brazilianul Raphinha, învingând-o recent pe marea rivală Real Madrid într-un meci amical disputat în Statele Unite.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și