Închide meniul

Gustavo a fost prezentat la noua sa echipă. Fostul mijlocaș de la Universitatea Craiova a semnat cu Tractor FC

Viviana Moraru Publicat: 31 iulie 2022, 14:54

Reclamă
Gustavo a fost prezentat la noua sa echipă. Fostul mijlocaș de la Universitatea Craiova a semnat cu Tractor FC

Gustavo

Gustavo/ Facebook Gustavo Vagenin

Gustavo a fost prezentat la noua sa echipă, după despărțirea de Universitatea Craiova. Mijlocașul a semnat cu Tractor FC, formație din Iran.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gustavo a fost cumpărat de Tractor FC, în această vară. În schimbul mijlocașului, Universitatea Craiova va primi 200.000 de euro, conform prosport.ro.

Gustavo a fost prezentat la Tractor FC, după despărțirea de Universitatea Craiova

Gustavo a postat un mesaj pe rețelele de socializare, după ce a semnat cu noua sa echipă. Mijlocașul s-a declarat „foarte fericit” la Tractor FC.

Gustavo a plecat pentru a doua de la Universitatea Craiova. În 2018, mijlocaşul brazilian a mai fost vândut de olteni, la Liaoning. Atunci, trupa patronată de Mihai Rotaru încasa 850.000 de euro. În sezonul trecut, Gustavo a bifat 44 de partide pentru Universitatea craiova, marcând 12 goluri, şi oferind 7 pase decisive.

Reclamă

Gustavo a bifat toate cele patru meciuri ale Universităţii Craiova, în debutul actualului sezon. Mijlocaşul a marcat o dublă în prima rundă, contra celor de la Sepsi. În dubla din turul secund preliminar din Conference League, mijlocaşul a fost titular în ambele manşe.

Reacţia lui Laszlo Balint, după plecarea lui Gustavo

Laszlo Balint consideră o pierdere importantă plecarea lui Gustavo. Antrenorul oltenilor declară că îl poate utiliza însă pe Sergiu Hanca, transfeart în această vară.

„Din punct de vedere medical, nu sunt probleme majore. Plecarea lui Gustavo ne lasă un pic descoperiți. Rivaldinho nu va fi disponibil din punctul de vedere al documentelor. Din fericire, Sergiu Hanca are situația rezolvată. Avem și cei doi suspendați, deci avem anumite probleme din punct de vedere numeric.

Reclamă 4 / 0/3

Gustavo este o pierdere. E un jucător de calitate, care a contribuit chiar decisiv în prima etapă. Dar sunt soluții”, a declarat Laszlo Balint, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Rapid.

Mesajul lui Gustavo, după transferul de la Universitatea Craiova

Gustavo a transmis un mesaj, după plecarea de la Universitatea Craiova. Mijlocaşul brazilian a rememorat unul dintre cele mai frumoase momente ale sale, petrecute în tricoul oltenilor, şi anume golul marcat în finala Cupei României, în 2018.

„Mulţumesc, CRAIOVA! De când am ajuns în 2016, am trăit împreună multe momente remarcabile! 124 de jocuri oficiale şi am înscris 34 de goluri. Pentru mine, cel mai important gol pe care l-am înscris a fost în finala Cupei României din 2018, după 28 de ani fără titluri, am reuşit să spargem acest post cu multă dăruire şi sprijin din partea tuturor suporterilor. Am Craiova în inimă pentru totdeauna. Mulţumesc pentru tot”, a fost mesajul postat de Gustavo, pe contul oficial de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și