Închide meniul

Gustavo a fost prezentat la noua sa echipă. Fostul mijlocaș de la Universitatea Craiova a semnat cu Tractor FC

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 iulie 2022, 14:54

Gustavo a fost prezentat la noua sa echipă. Fostul mijlocaș de la Universitatea Craiova a semnat cu Tractor FC

Gustavo

Gustavo/ Facebook Gustavo Vagenin

Gustavo a fost prezentat la noua sa echipă, după despărțirea de Universitatea Craiova. Mijlocașul a semnat cu Tractor FC, formație din Iran.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gustavo a fost cumpărat de Tractor FC, în această vară. În schimbul mijlocașului, Universitatea Craiova va primi 200.000 de euro, conform prosport.ro.

Gustavo a fost prezentat la Tractor FC, după despărțirea de Universitatea Craiova

Gustavo a postat un mesaj pe rețelele de socializare, după ce a semnat cu noua sa echipă. Mijlocașul s-a declarat „foarte fericit” la Tractor FC.

Gustavo a plecat pentru a doua de la Universitatea Craiova. În 2018, mijlocaşul brazilian a mai fost vândut de olteni, la Liaoning. Atunci, trupa patronată de Mihai Rotaru încasa 850.000 de euro. În sezonul trecut, Gustavo a bifat 44 de partide pentru Universitatea craiova, marcând 12 goluri, şi oferind 7 pase decisive.

Reclamă

Gustavo a bifat toate cele patru meciuri ale Universităţii Craiova, în debutul actualului sezon. Mijlocaşul a marcat o dublă în prima rundă, contra celor de la Sepsi. În dubla din turul secund preliminar din Conference League, mijlocaşul a fost titular în ambele manşe.

Reacţia lui Laszlo Balint, după plecarea lui Gustavo

Laszlo Balint consideră o pierdere importantă plecarea lui Gustavo. Antrenorul oltenilor declară că îl poate utiliza însă pe Sergiu Hanca, transfeart în această vară.

„Din punct de vedere medical, nu sunt probleme majore. Plecarea lui Gustavo ne lasă un pic descoperiți. Rivaldinho nu va fi disponibil din punctul de vedere al documentelor. Din fericire, Sergiu Hanca are situația rezolvată. Avem și cei doi suspendați, deci avem anumite probleme din punct de vedere numeric.

Reclamă 4 / 0/3

Gustavo este o pierdere. E un jucător de calitate, care a contribuit chiar decisiv în prima etapă. Dar sunt soluții”, a declarat Laszlo Balint, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Rapid.

Mesajul lui Gustavo, după transferul de la Universitatea Craiova

Gustavo a transmis un mesaj, după plecarea de la Universitatea Craiova. Mijlocaşul brazilian a rememorat unul dintre cele mai frumoase momente ale sale, petrecute în tricoul oltenilor, şi anume golul marcat în finala Cupei României, în 2018.

„Mulţumesc, CRAIOVA! De când am ajuns în 2016, am trăit împreună multe momente remarcabile! 124 de jocuri oficiale şi am înscris 34 de goluri. Pentru mine, cel mai important gol pe care l-am înscris a fost în finala Cupei României din 2018, după 28 de ani fără titluri, am reuşit să spargem acest post cu multă dăruire şi sprijin din partea tuturor suporterilor. Am Craiova în inimă pentru totdeauna. Mulţumesc pentru tot”, a fost mesajul postat de Gustavo, pe contul oficial de Instagram.

Recomandări
  • Gustavo a fost prezentat la noua sa echipă, după despărțirea de Universitatea Craiova
  • Mijlocașul a semnat cu Tractor FC, formație din Iran

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și