Închide meniul

Desire Segbe Azankpo a semnat cu Bayern după ce a retrogradat cu Dinamo! Sadio Mane, implicat în transfer

Dragoș Vasile Publicat: 1 august 2022, 11:03

Reclamă
Desire Segbe Azankpo a semnat cu Bayern după ce a retrogradat cu Dinamo! Sadio Mane, implicat în transfer

Desire Segbe Azankpo a semnat cu Bayern după ce a retrogradat cu Dinamo

Colaj Twitter / Facebook Dinamo

Desire Segbe Azankpo a semnat cu Bayern după ce a retrogradat cu Dinamo. Sadio Mane, superstarul transferat de la Liverpool, a fost implicat în transferul acestuia la echipa secundă a bavarezilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Azankpo a ajuns la Munchen liber de contract. Acesta fusese împrumutat sezonul trecut la Dinamo de USL Dunkerque. În Ştefan cel Mare, Azankpo a marcat un gol.

Desire Segbe Azankpo a semnat cu Bayern după ce a retrogradat cu Dinamo

Desire Segbe Azankpo a fost în probe pentru echipa a doua a celor de la Bayern. Acesta a trecut cu brio perioada de două săptămâni şi a semnat un contract valabil până în 2024.

Sadio Mane a fost implicat în transfer. Cei doi sunt foarte buni prieteni şi s-au antrenat împreună înaintea noului sezon. Cei doi au crescut împreună la academia Generation Foot, în Senegal, după care au ajuns la Metz, în Franța.

Reclamă

„Am continuat să ne sprijinim unul pe altul de la distanță. Încă suntem ataşaţi. Când aveam timp liber și se putea, m-am dus să-l văd în Anglia.

Același lucru este valabil și pentru el. Sunt cel mai dificil adversar al lui la fotbal. Poate pierde în fața tuturor, dar nu suportă să piardă cu mine. Când ne jucăm, e foc!”, spunea Azankpo despre Mane, citat de francefootball.fr.

Desire Segbe Azankpo, transferat de Dinamo în era Flavius Stoican

Iarna trecută, Dinamo a reuşit să perfecteze transferul lui Desire Segbe Azankpo. Echipa din Ştefan cel Mare l-a adus, împrumut, până în vară, pe jucătorul din Benin.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta era atacantul pe care şi-l dorea şi Flavius Stoican în încercarea disperată de a evita retrogradarea.

„Bine ai venit la Dinamo București, Désiré Segbe Azankpo! FC Dinamo București și clubul francez USL Dunkerque au ajuns la un acord pentru transferul temporar al atacantului Désiré Segbe Azankpo la echipa din Ștefan cel Mare, până la finalul acestui sezon competițional, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan.

28 de ani, născut pe 6 mai 1993 în Benin, Désiré Segbe Azankpo și-a început cariera în fotbalul francez la Metz și a mai evoluat pentru Jeunesse Esch (Luxemburg), Le Puy Foot, Pagny și Epinal (Franța), Senica (Slovacia), Oldham (Anglia), Villefranche și Dunkerque (Franța).

9 este numărul oficial de joc al lui Azankpo la Dinamo București. 17 partide a jucat Azankpo în liga a doua franceză, în prima jumătate a acestui sezon, marcând un gol în Valenciennes vs Dunkerque (1-3). Azankpo a evoluat săptămâna trecută în meciul de campionat Dunkerque vs Paris FC (1-1). 14 selecții a adunat Azankpo pentru prima reprezentativă a statului Benin”, au anunţat cei de la Dinamo, pe pagina oficială de facebook a clubului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și