Închide meniul

Desire Segbe Azankpo a semnat cu Bayern după ce a retrogradat cu Dinamo! Sadio Mane, implicat în transfer

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 august 2022, 11:03

Desire Segbe Azankpo a semnat cu Bayern după ce a retrogradat cu Dinamo! Sadio Mane, implicat în transfer

Desire Segbe Azankpo a semnat cu Bayern după ce a retrogradat cu Dinamo

Colaj Twitter / Facebook Dinamo

Desire Segbe Azankpo a semnat cu Bayern după ce a retrogradat cu Dinamo. Sadio Mane, superstarul transferat de la Liverpool, a fost implicat în transferul acestuia la echipa secundă a bavarezilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Azankpo a ajuns la Munchen liber de contract. Acesta fusese împrumutat sezonul trecut la Dinamo de USL Dunkerque. În Ştefan cel Mare, Azankpo a marcat un gol.

Desire Segbe Azankpo a semnat cu Bayern după ce a retrogradat cu Dinamo

Desire Segbe Azankpo a fost în probe pentru echipa a doua a celor de la Bayern. Acesta a trecut cu brio perioada de două săptămâni şi a semnat un contract valabil până în 2024.

Sadio Mane a fost implicat în transfer. Cei doi sunt foarte buni prieteni şi s-au antrenat împreună înaintea noului sezon. Cei doi au crescut împreună la academia Generation Foot, în Senegal, după care au ajuns la Metz, în Franța.

Reclamă

„Am continuat să ne sprijinim unul pe altul de la distanță. Încă suntem ataşaţi. Când aveam timp liber și se putea, m-am dus să-l văd în Anglia.

Același lucru este valabil și pentru el. Sunt cel mai dificil adversar al lui la fotbal. Poate pierde în fața tuturor, dar nu suportă să piardă cu mine. Când ne jucăm, e foc!”, spunea Azankpo despre Mane, citat de francefootball.fr.

Desire Segbe Azankpo, transferat de Dinamo în era Flavius Stoican

Iarna trecută, Dinamo a reuşit să perfecteze transferul lui Desire Segbe Azankpo. Echipa din Ştefan cel Mare l-a adus, împrumut, până în vară, pe jucătorul din Benin.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta era atacantul pe care şi-l dorea şi Flavius Stoican în încercarea disperată de a evita retrogradarea.

„Bine ai venit la Dinamo București, Désiré Segbe Azankpo! FC Dinamo București și clubul francez USL Dunkerque au ajuns la un acord pentru transferul temporar al atacantului Désiré Segbe Azankpo la echipa din Ștefan cel Mare, până la finalul acestui sezon competițional, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan.

28 de ani, născut pe 6 mai 1993 în Benin, Désiré Segbe Azankpo și-a început cariera în fotbalul francez la Metz și a mai evoluat pentru Jeunesse Esch (Luxemburg), Le Puy Foot, Pagny și Epinal (Franța), Senica (Slovacia), Oldham (Anglia), Villefranche și Dunkerque (Franța).

9 este numărul oficial de joc al lui Azankpo la Dinamo București. 17 partide a jucat Azankpo în liga a doua franceză, în prima jumătate a acestui sezon, marcând un gol în Valenciennes vs Dunkerque (1-3). Azankpo a evoluat săptămâna trecută în meciul de campionat Dunkerque vs Paris FC (1-1). 14 selecții a adunat Azankpo pentru prima reprezentativă a statului Benin”, au anunţat cei de la Dinamo, pe pagina oficială de facebook a clubului.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și