Închide meniul
Video

Dunajska Streda – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30!

Antena Sport Publicat: 1 august 2022, 20:01 / Actualizat: 2 august 2022, 16:23

Reclamă

Dunajska - FCSB se vede la Antena 1

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci / Hepta

Dunajska Streda – FCSB, prima manșă din turul trei preliminar al UEFA Europa Conference League, se vede în direct la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la ora 21:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a transmis meciurile naționalei României, Antena 1 va difuza și partida vicecampioanei FCSB din turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League.

Dunajska Streda – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30

Update: FCSB și-a aflat posibila adversară din play-off-ul Conference League. Dacă va trece de Dunajska Streda, în turul 3 preliminar, vicecampioana României va da piept cu învingătoarea duelului Viking (Norvegia) – Sligo Rovers (Irlanda). FCSB ar urma să joace pe teren propriu manșa tur din play-off, pe 18 august. Partida retur se va disputa o săptămână mai târziu, pe 25 august.

Ştirea iniţială…

Meciul va avea loc pe MOL Arena, din Dunajska Streda. Roș-albaștrii sunt favoriți la calificare în fața formației din Slovacia.

Reclamă

Dacă va trece de Dunajska Streda, FCSB poate întâlni mai mulţi adversari dificili. Cel mai sonor nume este Nice, grupare din Ligue. Recent, francezii l-au transferat pe Rareş Ilie de la Rapid pentru o sumă uriaşă – 5 milioane de euro.

Posibile adversare ale lui FCSB în play-off-ul Conference League:

Cine este Dunajska Streda

Dunajska Streda a terminat pe locul patru în Slovacia în stagiunea precedentă. Dunajska are un lot cotat în total la 11,7 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai valoros jucător din lotul lui Dunajska e mijlocașul central maghiar Zsolt Kalmar, în vârstă de 27 de ani, cotat la 800.000 de euro.

Nici Dunajska nu a evoluat vreodată în grupele unei competiții europene. Cel mai aproape a fost în 2020/2021, când a ajuns până în turul 3 preliminar al Europa League, dar a fost eliminată de LASK Linz după 0-7.

Dunajska nu a câștigat niciun trofeu în toată istoria ei. Echipa e considerită reprezentanta minorității maghiare, fiind plastă într-un oraj locuit în proporție de aproape 80% de etnici maghiari.

Câți bani a încasat FCSB până acum din Conference League

România atacă turul 3 din Conference League cu 4 echipe. În runda a doua, FCSB a eliminat FC Saburtalo Tbilisi (4-3, la general), CFR a trecut de Inter Escaldes (4-1, la general), Universitatea Craiova a învins Vllaznia (4-1, la general), iar Sepsi Sf. Gheorghe a câștigat dubla manșă cu Olimpija Ljubljana, la loviturile de departajare: 3-3 (2-4 d.l.d.).

În urma rezultatelor obținute, cele 4 echipe din Liga 1 vor încasa câte 550.000 de euro din partea UEFA. Dacă vor reuși să ajungă în play-off, FCSB, Craiova, CFR și Sepsi vor mai primi din partea forului suprem încă 200.000 de euro.

Visul echipelor românești – calificarea în grupele Conference League – este răsplătit cu 2.940.000 de euro. În faza grupelor, fiecare victorie va fi remunerată cu 500.000 de euro, în timp ce remiza va fi premiată cu 166.000 de euro. Primul loc din grupă este răsplătit cu 650.000 de euro, iar poziția secundă cu 325.000 de euro.

În turul următor, FCSB va da piept cu Dunajska Streda, CFR Cluj va juca cu Șahtior Soligorsk, Universitatea Craiova se va duela cu Zorya Luhansk, în timp ce Sepsi va întâlni Djurgardens. Meciurile tur se vor disputa pe 4 august, iar manșa retur o săptămână mai târziu, pe 11 august.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și