Închide meniul

FCSB – Dunajska Streda, în turul 3 preliminar al Conference League. Cine sunt slovacii cu care se luptă jucătorii lui Dică pentru un loc în play-off

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 iulie 2022, 23:59

FCSB – Dunajska Streda, în turul 3 preliminar al Conference League. Cine sunt slovacii cu care se luptă jucătorii lui Dică pentru un loc în play-off

FCSB - Dunajska Streda, în turul 3 preliminar al Conference League

Florinel Coman a fost căpitanul FCSB în partida cu Saburtalo | Hepta

FCSB – Dunajska Streda este meciul din turul 3 preliminar al Conference League. Misiunea elevilor lui Nicolae Dică se anunţă a fi una mult mai dificilă decât cea pe care au avut-o cu Saburtalo Tbilisi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu slovacii de la Dunajska Streda în turul al treilea preliminar. După ce s-au impus cu 2-0 în deplasarea de la Vikingur, slovacii de la Dunajska Streda s-au impus şi în retur cu acelaşi scor.

FCSB – Dunajska Streda, în turul 3 preliminar al Conference League. Cine sunt slovacii care vor sta în calea fericirii lui Gigi Becali

Dunajska Streda a terminat pe locul patru în Slovacia în stagiunea precedentă. Dunajska are un lot cotat în total la 11,7 milioane de euro.

Cel mai valoros jucător din lotul lui Dunajska e mijlocașul central maghiar Zsolt Kalmar, în vârstă de 27 de ani, cotat la 800.000 de euro.

Nici Dunajska nu a evoluat vreodată în grupele unei competiții europene. Cel mai aproape a fost în 2020/2021, când a ajuns până în turul 3 preliminar al Europa League, dar a fost eliminată de LASK Linz după 0-7.

Reclamă

Dunajska nu a câștigat niciun trofeu în toată istoria ei. Echipa e considerită reprezentanta minorității maghiare, fiind plastă într-un oraj locuit în proporție de aproape 80% de etnici maghiari.

Partidele din turul 3 preliminar al Conference League se vor disputa pe 4 și 11 august.

Dică, debut cu victorie în noul mandat la FCSB

FCSB – Saburtalo 4-2.  Echipa lui Nicolae Dică s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League. Dawa, Edjouma, Coman şi Radunovic au marcat golurile unei reveniri fabuloase pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB s-a calificat în turul al treilea preliminar al Conference League, iar Gigi Becali speră în continuare la banii din Conference League.

Dawa a deschis scorul în minutul 44, când a înscris cu o lovitură de cap la cornerul executat de Cordea. În startul reprizei secunde, Octavian Popescu a trimis în bară (minutul 47), iar în minutul 56 tot Octavian Popescu a pasat pentru Edjouma şi acesta a marcat pentru 2-0.

Sikharulidze a înscris în minutul 69 primul gol al georgienilor, iar Iuri Tabatadze a adus egalarea cu un gol pe contraatac, în minutul 77.

Trei minute mai târziu a urmat golul lui Florin Coman, din centrarea lui Radunovic, care a readus-o pe FCSB în avantaj 3-2. În minutul 86, Radunovic a transformat un penalty acordat pentru un fault asupra lui Cordea şi a închis tabela la 4-2, scor care o califică pe FCSB în turul al treilea preliminar al Conference League.

Recomandări
  • FCSB – Dunajska Streda, în turul 3 preliminar al Conference League
  • FCSB a eliminat Saburtalo Tbilisi în turul 2 preliminar

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și