Închide meniul

Nicolae Dică şi-a făcut tactica pentru Dunajska Streda – FCSB: „Vom avea o partidă foarte grea!”. Meciul din Conference League e azi, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 august 2022, 20:23 / Actualizat: 3 august 2022, 0:07

Nicolae Dică şi-a făcut tactica pentru Dunajska Streda – FCSB: „Vom avea o partidă foarte grea!. Meciul din Conference League e azi, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Nicolae Dică şi-a făcut tactica pentru Dunajska Streda – FCSB: "Vom avea o partidă foarte grea!"

Nicolae Dică, la conferinţa de presă / Antena Sport

Nicolae Dică are tactica făcută pentru Dunajska Streda – FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor ştie că va avea viaţă grea în Slovacia, în prima manşă din turul 3 preliminar al UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică a urmărit-o pe rivala din meciul care va putea fi urmărit de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY. E convins că liderul din campionatul Slovaciei va ieşi la atac.

Nicolae Dică şi-a făcut tactica pentru Dunajska Streda – FCSB

Antrenorul roş-albaştrilor a fost prezent la conferinţa de presă alături de Florinel Coman. A oferit ultimele detalii înaintea partidei care are o miză importantă pentru FCSB.

Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă. Întâlnim o echipă într-o formă foarte bună, o echipă ofensivă, cu o dinamică bună. Care îşi doreşte să aibă o posesie bună. Jucători de la mijloc în sus care pot face diferenţa, un atacant în formă foarte bună. În benzi jucători de viteză, o echipă agresivă, care vine într-un pressing avansat. Pe teren propriu au un ritm şi mult mai bun pentru că au suporterii în spate şi îi încurajează. De asta spun că vom avea o partidă foarte grea. Trebuie să fim pregătiţi pentru treaba asta.

Este foarte important ca la meciul de mâine să scoatem un rezultat pozitiv pentru a ne păstra şansele de calificare la meciul retur. Dar trebuie să fim inteligenţi, conştienţi că ne aşteaptă o partidă grea şi că mai urmează încă un meci la Bucureşti„, a declarat Nicolae Dică.

Reclamă

Dică nu se teme numai de golgheterul de la Dunajska Streda, Nikola Krstovic. Atacantul muntenegrean, de 22 de ani, are şapte meciuri la rând cu gol marcat.

Nu doar un singur jucător trebuie să anihilăm. Trebuie să anihilăm întreaga echipă. Cu cât va avea mai puţine mingi (n.r. Nikola Krstovic), cu atât va fi mai bine pentru noi. Cu cât va fi mai departe de poarta noastră, cu atât va fi mai bine pentru noi„, a mai spus antrenorul lui FCSB.

Dunajska Streda – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY

Dunajska Streda – FCSB, prima manșă din turul trei preliminar al UEFA Europa Conference League, se vede în direct la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la ora 21:30.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a transmis meciurile naționalei României, Antena 1 va difuza și partida vicecampioanei FCSB din turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League.

Meciul va avea loc pe MOL Arena, din Dunajska Streda. Roș-albaștrii sunt favoriți la calificare în fața formației din Slovacia.

Dacă va trece de Dunajska Streda, în turul 3 preliminar, vicecampioana României va da piept cu învingătoarea duelului Viking (Norvegia) – Sligo Rovers (Irlanda). FCSB ar urma să joace pe teren propriu manșa tur din play-off, pe 18 august. Partida retur se va disputa o săptămână mai târziu, pe 25 august.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și