Închide meniul

Florinel Coman visează la o calificare în grupele Conference League: „Putem să ne calificăm, e un culoar bun”. Dunajska Streda – FCSB va fi în direct la Antena 1 şi AntenaPLAY

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2022, 19:55

Florinel Coman visează la o calificare în grupele Conference League: „Putem să ne calificăm, e un culoar bun. Dunajska Streda – FCSB va fi în direct la Antena 1 şi AntenaPLAY

Florinel Coman, la conferinţa de presă de dinaintea partidei FCSB - Dunajska Streda

Florinel Coman, la conferinţa de presă de dinaintea partidei FCSB - Dunajska Streda

Florinel Coman ţinteşte o calificare în grupele Conference League, înainte de Dunajska Streda – FCSB, partidă ce va fi în direct la Antena 1 şi AntenaPLAY, miercuri, de la ora 21:30. Căpitanul roş-albaştrilor vrea ca echipa sa să profite de culoarul favorabil pe care îl are.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu Dunajska Streda, în turul trei preliminar din Conference League. Dacă va trece de formaţia din Slovacia, roş-albaştrii se vor duela cu pierzătoarea dintre Viking şi Sligo Rovers.

Florinel Coman visează la o calificare în grupele Conference League, înainte de Dunajska Streda – FCSB, în direct la Antena 1 şi AntenaPLAY

Florinel Coman exclude varianta unui rezultat negativ, în întâlnirea dintre FCSB şi Dunajska Streda. Căpitanul roş-albaştrilor mărturiseşte că, în urma tragerii la sorţi de astăzi, roş-albaştrii se pot gândi la grupele Conference League, după ce au evitat adversari de coşmar precum Nice.

De asemenea, Coman laudă şi transferurile realizate de FCSB în ultimele zile, Bogdan Rusu, şi David Miculescu, şi este convins că cei doi pot aduce un plus echipei antrenate de Nicolae Dică.

„Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă puternică, o echipă care este pe primul loc în campionat, dar am venit setaţi pentru a câştiga acest meci. Jucăm cu echipă care este într-o formă foarte bună, dar încercăm să scoatem un rezultat pozitiv, să ne facem jocul pe care ni-l dorim.

Reclamă

Au venit doi jucători foarte buni din campionatul intern (n.r. David Miculescu şi Bogdan Rusu), sper să aibă multe realizări şi să ne ajute în acest drum pe care îl avem.

S-a tras la sorţi, dar important este acest meci, să trecem mai departe. Eu cred că putem să ne calificăm în grupe, e un culoar bun, dar trebuie să intrăm cerebrali, pentru că avem meci şi la Bucureşti. Putem să ne calificăm în a doua manşă.

Trebuie să abordăm meciul clar la victorie, sper să facem un meci foarte bun, să punem presiune pe ei şi să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv la Bucureşti”, a declarat Florinel Coman la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Bogdan Rusu poate debuta în Dunajska – FCSB, în direct la Antena 1 şi AntenaPLAY

Fostul antrenor al lui Bogdan Rusu, Alexandru Pelici, asigură că Bogdan Rusu poate fi titular în Slovacia. Jucătorul transferat surprinzător de patronul lui FCSB tocmai reuşise o dublă în Gruia, pe terenul campioanei CFR Cluj.

„La noi era foarte bine pregătit fizic, dovadă că a dat două goluri cu CFR Cluj, ne-a ajutat și în plan defensiv, unde nu cred că va avea atât de multe sarcini la FCSB. Din acest punct de vedere, îi va fi mai ușor la noua echipă, măcar în campionat, pentru că în Europa e alt ritm. Acum, depinde dacă cei de acolo îl consideră pregătit, cred că îl cunosc deja foarte bine pe Bogdan, mai ales domnul Dică, a venit la multe meciuri la noi, la Mioveni„, a declarat Alexandru Pelici pentru gsp.ro.

Pelici ştie care este cea mai bună caracterizare pentru jucătorul aflat în cel mai bun moment al carierei.

„(Reporter: Cum l-ați caracteriza pe Bogdan Rusu?) Într-un singur cuvânt: «Vulpoi»! E un jucător foarte experimentat, foarte pragmatic. Poate face față la orice echipă din România, asta e părerea mea. Poziția lui de bază este cea de vârf împins, poate juca foarte bine și vârf retras în 4-2-3-1 sau 4-4-2. E util și în bandă, la nevoie„, a spus antrenorul lui CS Mioveni

Recomandări
  • Dunajska – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30
  • Florinel Coman ţinteşte o calificare în grupele Conference League, înainte de dubla cu Dunajska Streda

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și