Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj ferm pentru Ianis Stoica, înainte de Dunajska Streda – FCSB: „N-avem timp! Trebuie să ne calificăm”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 august 2022, 12:24

Reclamă
Mihai Stoica, mesaj ferm pentru Ianis Stoica, înainte de Dunajska Streda – FCSB: „N-avem timp! Trebuie să ne calificăm

Mihai Stoica, mesaj ferm pentru Ianis Stoica

FOTO:Remus Badea/SPORT PICTURES

Mihai Stoica, mesaj ferm pentru Ianis Stoica, înainte de Dunajska Streda – FCSB. Partida va fi în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la ora 21:30, şi în format LIVE VIDEO pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali visează să ia milioane de euro trebuie să tragă tare pentru a prinde prima echipă, după transferul lui Bogdan Rusu.

Ianis Stoica trebuie să tragă tare pentru a prinde un loc de titular, mai ales după ce Gigi Becali l-a adus la echipă pe Bogdan Rusu.

Mihai Stoica, mesaj ferm pentru Ianis Stoica, înainte de Dunajska Streda – FCSB

„Noi, la momentul ăsta, n-avem o prioritate, n-o constituie dezvoltarea unui jucător. Că n-avem timp. La momentul ăsta trebuie să ne calificăm în grupe. Bogdan Rusu este atacant la momentul ăsta, se luptă pentru titularizare cu Ianis Stoica”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Rusu a fost adus de la CS Mioveni cu 100.000 de euro, dar suma se poate ajunge chiar la 250.000 de euro dacă vicecampionii României ajung până în grupele Conference League.

Reclamă

Cum l-a cucerit Bogdan Rusu pe Gigi Becali: „Bă, ăsta e fotbalist!”

Bogdan Rusu l-a impresionat pe Gigi Becali în meciul CFR Cluj – CS Mioveni 4-2, din etapa precedentă a Ligii 1, iar patronul roș-albaștrilor l-a adus imediat la FCSB. Becali i-a dat o veste uriașă lui Rusu chiar la prezentarea oficială.

Eu nu prea mă uit la meciuri. Am zis, bă, hai să ma uit și eu la CFR, juca cu Mioveni. Când am văzut, a dat gol cu șpițul. Am zis: „Ce gol a dat ăsta? Bă, ăsta e fotbalist! Nu oricine dă gol de acolo” Mai văd apoi centrare și gol cu capul. Nu a dat cu ceafa, cu umărul. Cu capul direct, gol de atacant. I-am dat telefon lui MM: „Îl știi pe Bogdan Rusu?” Zice că nu. „Mâine vreau să-l iei. Spune-mi mie când vrei un jucător, nu la emisiune”. Că vrea, că nu știu ce. Că nu se poate. Lasă, mă, dați-mi mie numărul la primar.

Să vorbească Gigi Becali cu primarul, să văd dacă îl dă. L-am sunat aseară la pauza meciului. Că nu aveam atacant. Am zis să luăm atacant. Am vorbit cu el, primarul a zis: Da, domne. Vă dau 100.000 și dacă ne calificăm vă mai dau 100.000 și în grupe vă mai dau 50.000. El cu MM sunt pe grup și i-a scris: Vezi că te sună Gigi. Dacă i-am promis lui Nea’ Gigi, plec la București. L-au sunat unii de prin Ardeal. L-am întrebat: „Tu visai să joci cu Gigi Becali la FCSB?” Hai că am vorbit mai mult de el decât de vedetă”, a spus Gigi Becali, la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali l-a anunțat pe Bogdan Rusu chiar la prezentarea oficială că acesta va fi titular în meciul Dunajska – FCSB din turul trei preliminar Conference League, programat peste două zile.

O să-l vedeți miercuri. L-am întrebat pe Dică: Bă, dacă îl iau, joci cu el? A zis că bineînțeles. Am zis că e prea valoros, dacă joci cu el miercuri. A zis că e cel mai bun din ce avem noi. Asta m-a influențat cel mai mult. El va fi titular. Nici nu știa, acum aude”, a mai spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și