Închide meniul

Bogdan Rusu poate debuta în Dunajska – FCSB, în direct la Antena 1 şi AntenaPLAY. „E foarte bine pregătit fizic!”. Cum a fost caracterizat, într-un cuvânt, noul atacant al roş-albaştrilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 august 2022, 16:46

Bogdan Rusu poate debuta în Dunajska – FCSB, în direct la Antena 1 şi AntenaPLAY. „E foarte bine pregătit fizic!. Cum a fost caracterizat, într-un cuvânt, noul atacant al roş-albaştrilor

Bogdan Rusu l-a impresionat pe Gigi Becali

Bogdan Rusu și Gigi Becali, la Palat / Hepta

Bogdan Rusu este în formă şi poate debuta în tricoul roş-albaştrilor în meciul Dunajska – FCSB, care va fi mâine, de la ora 21:30, în direct la Antena 1 şi AntenaPLAY. Atacantul de 32 de ani tocmai a semnat cu echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusu a fost adus de la CS Mioveni cu 100.000 de euro, dar suma se poate ajunge chiar la 250.000 de euro dacă vicecampionii României ajung până în grupele Conference League.

Bogdan Rusu poate debuta în Dunajska – FCSB, în direct la Antena 1 şi AntenaPLAY

Fostul antrenor al lui Bogdan Rusu, Alexandru Pelici, asigură că Bogdan Rusu poate fi titular în Slovacia. Jucătorul transferat surprinzător de patronul lui FCSB tocmai reuşise o dublă în Gruia, pe terenul campioanei CFR Cluj.

La noi era foarte bine pregătit fizic, dovadă că a dat două goluri cu CFR Cluj, ne-a ajutat și în plan defensiv, unde nu cred că va avea atât de multe sarcini la FCSB. Din acest punct de vedere, îi va fi mai ușor la noua echipă, măcar în campionat, pentru că în Europa e alt ritm. Acum, depinde dacă cei de acolo îl consideră pregătit, cred că îl cunosc deja foarte bine pe Bogdan, mai ales domnul Dică, a venit la multe meciuri la noi, la Mioveni„, a declarat Alexandru Pelici pentru gsp.ro.

Pelici ştie care este cea mai bună caracterizare pentru jucătorul aflat în cel mai bun moment al carierei.

Reclamă

(Reporter: Cum l-ați caracteriza pe Bogdan Rusu?) Într-un singur cuvânt: «Vulpoi»! E un jucător foarte experimentat, foarte pragmatic. Poate face față la orice echipă din România, asta e părerea mea. Poziția lui de bază este cea de vârf împins, poate juca foarte bine și vârf retras în 4-2-3-1 sau 4-4-2. E util și în bandă, la nevoie„, a spus antrenorul lui CS Mioveni

Cum l-a cucerit Bogdan Rusu pe Gigi Becali: „Bă, ăsta e fotbalist!”

Bogdan Rusu l-a impresionat pe Gigi Becali în meciul CFR Cluj – CS Mioveni 4-2, din etapa precedentă a Ligii 1, iar patronul roș-albaștrilor l-a adus imediat la FCSB. Becali i-a dat o veste uriașă lui Rusu chiar la prezentarea oficială.

Eu nu prea mă uit la meciuri. Am zis, bă, hai să ma uit și eu la CFR, juca cu Mioveni. Când am văzut, a dat gol cu șpițul. Am zis: „Ce gol a dat ăsta? Bă, ăsta e fotbalist! Nu oricine dă gol de acolo” Mai văd apoi centrare și gol cu capul. Nu a dat cu ceafa, cu umărul. Cu capul direct, gol de atacant. I-am dat telefon lui MM: „Îl știi pe Bogdan Rusu?” Zice că nu. „Mâine vreau să-l iei. Spune-mi mie când vrei un jucător, nu la emisiune”. Că vrea, că nu știu ce. Că nu se poate. Lasă, mă, dați-mi mie numărul la primar.

Reclamă 4 / 0/3

Să vorbească Gigi Becali cu primarul, să văd dacă îl dă. L-am sunat aseară la pauza meciului. Că nu aveam atacant. Am zis să luăm atacant. Am vorbit cu el, primarul a zis: Da, domne. Vă dau 100.000 și dacă ne calificăm vă mai dau 100.000 și în grupe vă mai dau 50.000. El cu MM sunt pe grup și i-a scris: Vezi că te sună Gigi. Dacă i-am promis lui Nea’ Gigi, plec la București. L-au sunat unii de prin Ardeal. L-am întrebat: „Tu visai să joci cu Gigi Becali la FCSB?” Hai că am vorbit mai mult de el decât de vedetă”, a spus Gigi Becali, la conferința de presă.

Gigi Becali l-a anunțat pe Bogdan Rusu chiar la prezentarea oficială că acesta va fi titular în meciul Dunajska – FCSB din turul trei preliminar Conference League, programat peste două zile.

O să-l vedeți miercuri. L-am întrebat pe Dică: Bă, dacă îl iau, joci cu el? A zis că bineînțeles. Am zis că e prea valoros, dacă joci cu el miercuri. A zis că e cel mai bun din ce avem noi. Asta m-a influențat cel mai mult. El va fi titular. Nici nu știa, acum aude”, a mai spus Gigi Becali.

Și David Miculescu, celălalt jucător sosit luni la FCSB, va juca din primul minut al manșei tur din turul 3 al Conference League.

Recomandări
  • Dunajska – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30
  • Alexandru Pelici, caracterizare inedită pentru Bogdan Rusu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și