Închide meniul

Ovidiu Burcă, prima reacţie după ce Dinamo a debutat cu o victorie în Liga 2: „Să le dăm satisfacţie fanilor!”. Condiţia pusă pentru a lupta pentru promovare

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 august 2022, 20:23

Ovidiu Burcă, prima reacţie după ce Dinamo a debutat cu o victorie în Liga 2: „Să le dăm satisfacţie fanilor!. Condiţia pusă pentru a lupta pentru promovare

Dinamo, explicaţii halucinante după Dinamo - Viitorul Pandurii 2-0

Ovidiu Burcă/ Facebook Dinamo Bucureşti

Ovidiu Burcă a avut o primă reacţie după ce Dinamo a debutat cu o victorie în Liga 2. „Câinii” au învins-o la limită pe Progresul Spartac, scor 1-0, în primul lor meci disputat în eşalonul secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonio Bordușanu a fost eroul lui Ovidiu Burcă în confruntarea cu gruparea înfiinţată în 2014. A marcat singurul gol în minutul 27. În minutul 77, de la dinamovişti a fost eliminat Amzar, iar în minutul 90+6 a fost eliminat şi Andrei, de la gazde.

Ovidiu Burcă, prima reacţie după ce Dinamo a debutat cu o victorie în Liga 2

Dinamo a avut parte de o susţinere masivă, în tribune. Fanii au venit în număr mare la Clinceni, pentru a-şi susţine favoriţii.

Echipa a reacţionat bine chiar şi în inferioritate numerică. Am fost destul de bine organizaţi chiar şi în 10. Am câştigat 3 puncte, în momentul în care ne afăm acum, cu foarte mulţi jucători… cred că au fost 4 sub vârstă. Dinamo are resurse şi cred că uşor uşor o să repunem clubul.

Aportul financiar al fanilor a fost important pentru club. Trebuie să readucem oamenii alături de echipă. Să le dăm satisfacţia că eforturile pe care le fac sunt răsplătite. Răsplata vine prin atitudine, efort sacrificiu„, a declarat Ovidiu Burcă la digisport.ro.

Reclamă

Antrenorul lui Dinamo anunţă că e dificil să intre lupta pentru promovare cu lotul de care dispune în acest moment. Are nevoie de întăriri, dacă obiectivul trasat de conducere este revenirea rapidă în Liga 1.

Trebuie să echilibrăm puţin echipa. Lucrăm la acest aspect. Ne propunem în lupta pentru promovare, trebuie aduşi repede jucători. Dacă se hotărăşte să ne bazăm pe tineri, să fie un plan pe termen şi lung, atunci e alt lucru. Trebuie să vedem ce se va întâmpla la nivelul acţionariatului. De acolo trebuie să pornim„, a precizat Burcă după Progresul Spartac – Dinamo 0-1.

Mohammad Murad s-a întâlnit cu şefii PCH şi este gata să devină acţionar la Dinamo

Mohammad Murad s-a întâlnit cu şefii PCH şi cu administratorul special Vlad Iacob şi este gata să devină acţionar la Dinamo. Discuţiile s-au purtat la o casă de avocatură din centrul Bucureştiului şi s-ar putea ajunge la un acord chiar în această săptămână.

Reclamă 4 / 0/3

Milionarul de 58 de ani a purtat negocieri şi cu Ionuţ Negoiţă, în 2020, fără a mai bate palma pentru a prelua un pachet de acţiuni de la Dinamo. Murad recunoaşte că este bun prieten cu Cristi Borcea şi că e gata să se implice acum pentru a ajuta clubul în cel mai greu moment din istorie.

A fost o întâlnire preliminară, informală, ne-am documentat puțin. Am discutat, până vineri se tranșează lucrurile! Într-un fel sau altul.

Din partea mea, eu sunt deschis! Nu știu exact cum stă situația cu obligațiile trecutului, aștept răspunsuri, dacă sunt în stare aceste persoane să mă lămurească asupra fiecărui detaliu. Nu vreau să facem ceva de moment. Eu vorbesc de multe ori la plural, pentru că totul se face în echipă… Dinamo, ca orice club de fotbal, ca orice business, trebuie să aibă stabilitate pe termen lung.

Totul depinde de ceea ce se va întâmpla până vineri. Am dorit să văd care e situația, probabil, și dânșii, de la Dinamo, au dorit să vadă care e disponibilitatea mea. Repet, sunt deschis, dar să vedem întreaga situație„, a declarat Mohammad Murad pentru gsp.ro.

Murad ar fi făcut şi o primă ofertă pentru a devenit acţionar la Dinamo. 1.2 milioane de euro este suma cu care şi-ar dori să intre în acţionariatul echipei. Are o avere estimată la 150 de milioane de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și