Închide meniul

Mohammad Murad s-a întâlnit cu şefii PCH şi este gata să devină acţionar la Dinamo. Ce ofertă a făcut omul de afaceri: „Până vineri se tranşează lucrurile!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 august 2022, 18:52

Mohammad Murad s-a întâlnit cu şefii PCH şi este gata să devină acţionar la Dinamo. Ce ofertă a făcut omul de afaceri: „Până vineri se tranşează lucrurile!

Şefii lui Dinamo l-au lăsat cu ochii în soare pe Mohammad Murad

Captură Facebook Murad Mohammad

  • Dunajska – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, azi, 3 august, de la 21:30
  • Muhammad Murad poate deveni acţionar la Dinamo

Veste bombă în Ştefan cel Mare. Mohammad Murad s-a întâlnit cu şefii PCH şi cu administratorul special Vlad Iacob şi este gata să devină acţionar la Dinamo. Discuţiile s-au purtat la o casă de avocatură din centrul Bucureştiului şi s-ar putea ajunge la un acord chiar în această săptămână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milionarul de 58 de ani a purtat negocieri şi cu Ionuţ Negoiţă, în 2020, fără a mai bate palma pentru a prelua un pachet de acţiuni de la Dinamo. Murad recunoaşte că este bun prieten cu Cristi Borcea şi că e gata să se implice acum pentru a ajuta clubul în cel mai greu moment din istorie.

Mohammad Murad s-a întâlnit cu şefii PCH şi este gata să devină acţionar la Dinamo

A fost o întâlnire preliminară, informală, ne-am documentat puțin. Am discutat, până vineri se tranșează lucrurile! Într-un fel sau altul.

Reclamă

Din partea mea, eu sunt deschis! Nu știu exact cum stă situația cu obligațiile trecutului, aștept răspunsuri, dacă sunt în stare aceste persoane să mă lămurească asupra fiecărui detaliu. Nu vreau să facem ceva de moment. Eu vorbesc de multe ori la plural, pentru că totul se face în echipă… Dinamo, ca orice club de fotbal, ca orice business, trebuie să aibă stabilitate pe termen lung.

Totul depinde de ceea ce se va întâmpla până vineri. Am dorit să văd care e situația, probabil, și dânșii, de la Dinamo, au dorit să vadă care e disponibilitatea mea. Repet, sunt deschis, dar să vedem întreaga situație„, a declarat Mohammad Murad pentru gsp.ro.

Reclamă

Murad ar fi făcut şi o primă ofertă pentru a devenit acţionar la Dinamo. 1.2 milioane de euro este suma cu care şi-ar dori să intre în acţionariatul echipei, anunţă playsport.ro. Omul de afaceri libanez anunţă că nu este singurul care îşi doreşte să investească la clubul din Ştefan cel Mare.

Oricum, să știți că sunt discuții și cu alte persoane interesante de a investi la Dinamo. Și sunt discuții deschise. Se pot găsi soluții multiple, asta este bine. Cu mine, fără mine, sunt opțiuni credibile. Mai așteptați un pic până vineri!

Dinamo este un club pentru care am o afinitate deosebită, iar Cristi Borcea este prietenul meu de ani buni, de-o viață, am încercat să discut ceva mai mult și cu el, dar e plecat din țară„, a precizat milionarul român.

Reclamă 4 / 0/3

Mohammad Murad are o avere estimată la 150 de milioane de euro şi are mai multe hoteluri în Capitală şi pe litoralul Mării Negre.

Cine este Mohammad Murad

Mohammad Murad, în vârstă de 58 de ani, e un afacerist cu origini libaneze, stabilit în România de patru decenii. În 1982 a venit în România pentru a studia medicina şi s-a specializat ca medic neurolog.

Mohammad Murad controlează firma de construcţii Triumf Construct, ce deţine lanţul de hoteluri Phoenicia din Bucureşti, precum şi următoarele hoteluri de pe malul mării: Amfiteatru, Panoramic, Belvedere (Neptun-Olimp), Majestic (Mamaia, Olimp şi Jupiter), Hotel Perla Mamaia şi Forum Costineşti. Murad are şi celebrul restaurant de fiţe, Mandaloun. Tot el este şi personajul care a adus conceptul de şaorma în România.

Mohammad Murad a mai fost în discuții cu Dinamo și în 2020, când echipa încă era la Ionuț Negoiță. „Câinii” au ajuns însă pe mâna celebrilor spanioli conduși de Pablo Cortacero. A urmat o nouă insolvență și retrogradarea în Liga 2 în mai puțin de doi ani.

Dinamo a transferat cinci jucători, înainte de debutul în Liga a 2-a

Dinamo se pregăteşte de debutul în Liga a 2-a, şi a anunţat transferurile a cinci jucători, într-o singură zi. Conducerea alb-roşiilor i-a adus întăriri lui Ovidiu Burcă, pentru a se bate la promovarea în primul eşalon.

Dinamo va lua startul în Liga a 2-a, pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului. „Câinii” vor debuta joi, împotriva celor de la Prpgresul Spartac, într-o partidă ce va începe de la ora 17:00.

Dinamo a anunţat transferurile lui Alexandru Pop, Ionuţ Bobea, Iulian Roşu, Alin Şerban şi Cătălin Ţîră. Aceştia vor întări echipa lui Ovidiu Burcă, alături de ceilalţi jucători aduşi în această vară, printre care Vali Lazăr, Neluţ Roşu şi spaniolul Dani Iglesias.

Reclamă

Iulian Roşu, unul dintre jucătorii transferaţi, a evoluat pentru FCSB, timp de două sezoane, între 2011 şi 2013, iar Cătălin Ţîră este la a doua aventură în tricoul „câinilor”. Între septembrie 2021 şi februarie 2022, atacantul bifat opt prezenţe, marcân un gol.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”