Închide meniul

Gigi Becali, primul eşec major pe piaţa transferurilor! Mihai Stoica: „Nu se face!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 august 2022, 17:55

Gigi Becali, primul eşec major pe piaţa transferurilor! Mihai Stoica: „Nu se face!

Gigi Becali, primul eşec major pe piaţa transferurilor

Gigi Becali, în timpul unui eveniment / Hepta

Gigi Becali, primul eşec major pe piaţa transferurilor. Mihai Stoica a anunţat că al patrulea transfer pe care îl ţintea Gigi Becali nu se face.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În numai o zi, FCSB a dat trei lovituri pe piaţa transferurilor. Gigi Becali i-a luat pe Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc de la Hagi, şi pe Marco Dulca de la Chindia. Becali şi-ar fi dorit să mai aducă un atacant, dar acest transfer nu se va face.

Gigi Becali, primul eşec major pe piaţa transferurilor

S-a închis, dar nu se face. Nu ştiu ce credea lumea, dar nu se face„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Nicolae Dică, mulţumit de ultimele transferuri realizate de FCSB: „Aveam nevoie de jucători”

Nicolae Dică este mulţumit de ultimele transferuri realizate de FCSB. Gigi Becali i-a adus pe Eduard Radaslavescu, Radu Boboc şi Marco Dulca, şi este aşteptat încă un jucător, al cărui nume nu a fost divulgat încă. Antrenorul roş-albaştrilor mărturiseşte că era nevoie de întăriri.

FCSB o va întâlni pe Mioveni, în etapa a 4-a din Liga 1. Roş-albaştrii au avut un start modest în campionat, având două remize şi un eşec. În ultima etapă, trupa lui Nicolae Dică a remizat cu FC U Craiova, scor 1-1.

Reclamă

Nicolae Dică a purtat discuţii cu ultimii jucători alăturaţi lotului FCSB-ului. Antrenorul roş-albaştrilor a declarat că atât Eduard Radaslavescu, Radu Boboc, cât şi Marco Dulca nu sunt în urmă cu pregătirea fizică şi pot debuta în orice moment.

„Am vorbit cu ei acum înainte de antrenament, sunt pregătiţi. S-au antrenat normal la echipele de unde au venit. Nu este nicio problemă. Singurul Marco Dulca care a fost plecat 2 zile. Dar nu este o problemă”, a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Mioveni.

Totodată, antrenorul roş-albaştrilor a mai mărturisit că-l aşteaptă şi pe cel de-al patrulea jucător ce se va transfera la FCSB, al cărui nume nu a fost divulgat de Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„Să sperăm că va veni şi al 4-lea. Deocamdată nu este, aşteptăm. Sperăm să se facă şi al 4-lea transfer în următoarele zile. Mai contează acum, vedem (n.r. dacă e jucător român). Eu am spus că mi-l doresc, cu restul se ocupă conducerea”, a mai declarat Nicolae Dică.

Gigi Becali s-a dezlănţuit şi a făcut 4 transferuri într-o singură zi

Gigi Becali s-a dezlănţuit şi a anunţat că a făcut 3 transferuri în mai puţin de 24 de ore. Patronul lui FCSB i-a transferat pe Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani) şi Marco Dulca (23 de ani). Ilie Dumitrescu l-a felicitat în direct pentru mutările surprinzătoare.

Chiar dacă Becali a plătit 1.7 milioane de euro pentru David Miculescu, fostul atacant al Generaţiei de Aur e convins că aducerea lui Eduard Radaslavescu este marea lovitură a verii dată de vicecampioana României.

Sezonul trecut, Radaslavescu a jucat în 24 de meciuri de campionat pentru Farul şi a reuşit un gol şi o pasă decisivă. A evoluat la naţionala României U19 şi U20.

„Gigi, pe Radaslavescu cine ți l-a recomandat? E cel mai bun transfer pe care l-ai făcut în ultimii patru ani. Nu ştiu cine te-a învăţat, dar te felicit! Are cel mai mare potențial. Bravo! E cel mai bun transfer! Are fizic, are calitate.

Ai luat 3 milioane și te-ai orientat imediat în piață. Ai luat cei mai buni jucători din campionat. Ești calificat rău! Ce pot să zic, eşti calificat! Te miști bine, ce să faci„, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și