Închide meniul

Gigi Becali s-a dezlănţuit şi a făcut 4 transferuri într-o singură zi. Ilie Dumitrescu ştie care e marea lovitură dată de FCSB: „E cel mai bun. Eşti calificat rău!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 august 2022, 23:54

Gigi Becali s-a dezlănţuit şi a făcut 4 transferuri într-o singură zi. Ilie Dumitrescu ştie care e marea lovitură dată de FCSB: „E cel mai bun. Eşti calificat rău!

Gigi Becali a anunţat transferul lui Boban Nikolov la FCSB

Gigi Becali este patronul lui FCSB/ Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali s-a dezlănţuit şi a anunţat că a făcut 4 transferuri în mai puţin de 24 de ore. Patronul lui FCSB i-a transferat pe Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani), Marco Dulca (23 de ani) şi un alt jucător al cărui nume nu a fost făcut public. Ilie Dumitrescu l-a felicitat în direct pentru mutările surprinzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Becali a plătit 1.7 milioane de euro pentru David Miculescu, fostul atacant al Generaţiei de Aur e convins că aducerea lui Eduard Radaslavescu este marea lovitură a verii dată de vicecampioana României.

Gigi Becali s-a dezlănţuit şi a făcut 4 transferuri într-o singură zi. Ce i-a transmis Ilie Dumitrescu

Sezonul trecut, Radaslavescu a jucat în 24 de meciuri de campionat pentru Farul şi a reuşit un gol şi o pasă decisivă. A evoluat la naţionala României U19 şi U20.

Gigi, pe Radaslavescu cine ți l-a recomandat? E cel mai bun transfer pe care l-ai făcut în ultimii patru ani. Nu ştiu cine te-a învăţat, dar te felicit! Are cel mai mare potențial. Bravo! E cel mai bun transfer! Are fizic, are calitate.

Ai luat 3 milioane și te-ai orientat imediat în piață. Ai luat cei mai buni jucători din campionat. Ești calificat rău! Ce pot să zic, eşti calificat! Te miști bine, ce să faci„, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă

Patronul lui FCSB i-a răspuns imediat şi a anunţat că a fost felicitat şi de Mihai Stoica. A dezvăluit că de mult îşi dorea să rezolve această mutare.

Patronul lui FCSB: „Şi MM m-a felicitat că l-am adus pe Eduard Radaslavescu”

Și eu spun la fel (n.r. că a făcut cel mai bun transfer)! Și MM m-a felicitat că l-am adus pe Radaslavescu! Eu l-am văzut, că nimeni nu l-a vrut, dar eu l-am vrut. Eu l-am văzut acum un an pe Radaslavescu și mi-a plăcut mult, acum m-a ajutat Dumnezeu și l-am luat„, a reacţionat Gigi Becali.

Sursa citată anterior anunţă că Gică Hagi va primi un milion de euro în schimbul mijlocaşului central. Farul păstrează 20% dintr-un viitor transfer, procent care se păstrează şi la Radu Boboc.

Reclamă 4 / 0/3

Noile transferuri realizate de Gigi Becali pot debuta sâmbătă, în etapa a 4-a din Liga 1, când FCSB întâlneşte Mioveni, de la ora 19:00. Partida va fi în format live text, pe as.ro.

Totodată, Gigi Becali a mărturisit că nu va mai vinde niciun jucător în această perioadă de mercato, după plecarea lui Florin Tănase. Patronul FCSB a avut ofertă pentru Darius Olaru, însă o va refuza, iar mijlocaşul va rămâne astfel la echipă pentru încă un sezon. Rămâne totuşi de văzut dacă va accepta oferta de 5 milioane de euro pentru Ştefan Târnovanu.

Nu-l mai dau nici pe Olaru, nici pe nimeni. Poate să vină și Papa de la Roma, că nu mă mai interesează. Suntem deja cu un picior în grupele Conference League, pot să vând mai bine după aceea, dacă va fi cazul. De ce să iau acum pe Olaru vreo șapte milioane, când poate voi avea posibilitatea să încasez opt-nouă, nu?”, a mai spus Gigi Becali.

Becali are un nou favorit la FCSB, după partida cu Dunajska Streda

Joyskim Dawa a intrat în graţiile patronului roş-albaştrilor, după evoluţiile din startul sezonului. Totodată, Becali a avut declaraţii şi în privinţa lui Florinel Coman, care este suspect de o accidentare gravă.

FCSB a învins-o pe Dunajska Streda cu 1-0. Golul victoriei a fost înscris de fundaşul central Joonas Tamm, din centrarea perfectă a lui Risto Radunovic. Meciul a fost în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Gigi Becali este încântat de evoluţiile fundaşilor centrali de la FCSB. Joyskim Dawa este preferatul patronului roş-albaştrilor, alături de Joonas Tamm formând un cuplu greu de trecut. Latifundiarul din Pipera îi compară pe cei doi cu Sorin Ghionea şi Dorin Goian, stopperii care au evoluat la echipă în perioada 2004-2009.

Tamm a fost pentru mine o mare bucurie. Presa îl critică pe Dawa, dar eu îl văd un fundaş mare. Nu ai cum să treci de el, când eşti pe partea lui nu ai cum să treci.

Reclamă

Acum avem un cuplu de fundaşi cum nu am mai avut de la Goian şi Ghionea. Eu îl văd jucătorul principal al echipei, de acolo nu treci”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Joyskim Dawa a fost adus în această vară de la Botoşani. Ulterior, a fost transferat şi Joonas Tamm, care ultima dată a evoluat pentru FC Flora, din Estonia.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și