Închide meniul
NEWS ALERT

Adrian Mutu a anunţat transferul lui Alexandru Măţan la Rapid: „Va fi jucătorul nostru!” Ce a spus despre Billel Omrani

Publicat: 5 august 2022, 18:46

Reclamă
Adrian Mutu a anunţat transferul lui Alexandru Măţan la Rapid: „Va fi jucătorul nostru! Ce a spus despre Billel Omrani

Adrian Mutu, reacţie după Rapid - U Cluj 1-0

Adrian Mutu, bucurie la finalul unui meci / Facebook FC Rapid 1923

Adrian Mutu a anunţat transferul lui Alexandru Măţan la Rapid. Antrenorul Rapidului a anunţat că Alexandru Măţan va semna cu echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Măţan nu va juca cu FC Argeş, însă va intra de săptămâna viitoare în programul echipei.

Adrian Mutu a anunţat transferul lui Alexandru Măţan la Rapid

„Mâine Măţan este aici. Probabil va fi şi la meci. El va fi jucătorul nostru. De săptămâna viitoare îl vom avea în lot cu noi”, a spus Adrian Mutu.

Mățan a fost vândut de Gică Hagi în SUA, la Columbus Crew, pe vremea când echipa „Regelui” se numea Viitorul. Constănțenii au încasat 1,5 milioane de euro în schimbul mijlocașului cu 7 selecții la naționala U21.

Plecat cu gânduri mari în America, Alexandru Mățan nu s-a integrat la formația din Ohio și a fost „retrogradat” la echipa a doua. Per total, mijlocașul român a adunat 37 de meciuri pentru prima echipă a lui Columbus Crew, fără să reușească însă să marcheze vreun gol. Alexandru Mățan a mai colaborat cu Adrian Mutu la naționala U21.

Reclamă

Adrian Mutu a vorbit şi despre posibilul transfer al lui Billel Omrani. Fostul atacant de la CFR Cluj este o ţintă şi pentru Gigi Becali, însă nu a mai ajuns la FCSB din cauza salariului mare pe care îl cere.

Adrian Mutu spune că aceasta poate fi piedica ce poate sta în calea transferului la Rapid.

Pe Omrani nu ştiu dacă ni-l vom permite. E un jucător care a avut succes în Liga 1, aşa că poate fi o soluţie. Nu ne vom grăbi în a face transferuri, doar pentru a le face. Obiectivul nostru rămâne playoff-ul, nu ne gândim în acest moment la titlu. Am un lot, în momentul ăsta, cât de cât, numeric, bun. Lotul trebuia să fie mai mare încă de la începutul pregătirii„, a mai spus Adrian Mutu într-o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Mutu a vorbit şi despre Marco Dulca, cel care a ales să semneze cu FCSB.

Am fost doar în discuţii cu Marco, dar au rămas la stadiul de discuţii. A făcut alegerea lui, în rest nu avem de ce să discutăm”, a mai spus Adrian Mutu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și