Închide meniul

Alexandru Mățan a bătut palma cu Rapid! Mijlocașul vândut de Gică Hagi în SUA vine în Giulești. Adrian Mutu, un nou transfer răsunător

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 iulie 2022, 15:39

Alexandru Mățan a bătut palma cu Rapid! Mijlocașul vândut de Gică Hagi în SUA vine în Giulești. Adrian Mutu, un nou transfer răsunător

Alexandru Mățan a bătut cu palma cu Rapid!

Alexandru Mățan, în timpul unui meci disputat de Columbus Crew / Profimedia

Alexandru Mățan a bătut palma cu Rapid. Mijlocașul de 22 de ani, vândut de Gică Hagi în Statele Unite în 2021, s-a înțeles cu formația giuleșteană și este așteptat să semneze contractul, anunță gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid continuă campania răsunătoare de transferuri. Giuleștenii sunt pe cale să mai anunțe oficial un jucător în această vară.

Alexandru Mățan a bătut palma cu Rapid!

Adrian Mutu a mai cerut jucători noi la echipă, iar acționarii Dan Șucu și Victor Angelescu i-au îndeplinit dorința. Alexandru Mățan este pe drum spre București și se pregătește să semneze cu gruparea de sub Grant.

Mijlocașul de 22 de ani s-a înțeles cu oficialii Rapidului și va reveni în Liga 1 după un an și jumătate.

Mățan a fost vândut de Gică Hagi în SUA, la Columbus Crew, pe vremea când echipa „Regelui” se numea Viitorul. Constănțenii au încasat 1,5 milioane de euro în schimbul mijlocașului cu 7 selecții la naționala U21.

Reclamă

Plecat cu gânduri mari în America, Alexandru Mățan nu s-a integrat la formația din Ohio și a fost „retrogradat” la echipa a doua. Per total, mijlocașul român a adunat 37 de meciuri pentru prima echipă a lui Columbus Crew, fără să reușească însă să marcheze vreun gol.

Alexandru Mățan a mai colaborat cu Adrian Mutu la naționala U21. Rapid a mai adus în această vară alți doi jucători cu care „Briliantul” a lucrat la selecționata de tineret: Andrei Ciobanu și Valentin Costache. În actuala campanie de transferuri, giuleștenii i-au mai adus pe Marko Dugandzic, Florin Ștefan, Jayson Papeau, Paul Iacob și Damien Dussaut.

În prezent, Alexandru Mățan este cotat la 1,5 milioane de euro de transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu şi-a felicitat jucătorii în vestiar, după Rapid – FCSB 2-0

Adrian Mutu şi-a felicitat jucătorii, după Rapid – FCSB 2-0. Antrenorul giuleștenilor a avut un mesaj chiar în vestiar, la finalul derby-ului încins cu „roș-albaștrii”.

Trupa lui Mutu s-a impus prin golurile marcate de Marko Dugandzic şi Cristi Săpunaru.

După derby-ul de duminică seara, Adrian Mutu a ţinut să-şi felicite jucătorii pentru prestaţia care le-a adus primele puncte din acest sezon. „Briliantul” a avut un mesaj scurt, dar cuprinzător, pentru elevii săi.

„Băieţi, felicitări, bravo! Victorie muncită, a noastră”, a fost mesajul transmis de Adrian Mutu. Postarea a fost publicată pe contul oficial al celor de la Rapid.

Adrian Mutu a dezvăluit că Cristi Săpunaru i-a spus că va marca în derby-ul din Giulești. În același timp, fostul mare atacant i-a cerut transferuri lui Victor Angelescu, pentru a intra cu adevărat în cursa pentru play-off:

„Victoria e victorie, sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor. Cred că e cea mai importantă victorie, era un meci care contează mult pentru noi. La fiecare meci, jucăm la victorie. Ştiam ce încărcăură are acest meci şi voiam să facem suporterii fericiţi.

Vă daţi seama că am făcut tot ce se putea pentru a-l convinge să vină la Rapid (n.r. – pe Marko Dugandzic). E un jucător de valoare şi a demonstrat asta în seara asta. Ne mai trebuie un atacant. Discutam cu Victor în vestiar, pe bancă aveam 3 copii, îmi plac. Dar sunt meciuri ca acesta unde trebuie experienţă.

Reclamă

Toţi jucătorii pe care i-am trimis au intrat bine în meci. A fost o victorie muncită. Mă bucur că nu am luat gol. Săpunaru mi-a pus înainte de meci că dă gol, mi-a zis că dă cu capul. I-am spus că atunci când se antrenează cum se antrenează, fotbalul răsplăteşte. Am încredere în experienţa lui şi ştiu că poate gestiona bine aceste momente. Îl cunosc bine şi ştiu ce încărcătură îi provoacă acest meci. I-am spus că este căpitanul nostru”, a spus Mutu, după meci.

Recomandări
  • Alexandru Mățan a bătut palma cu Rapid
  • Mijlocașul vândut de Gică Hagi în SUA vine în Giulești

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și