Închide meniul
Video

Atmosferă de poveste înaintea derby-ului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova! Fanii echipei lui Adrian Mititelu au invadat orașul

Alexandru Ivan Publicat: 7 august 2022, 19:17

Reclamă

FC U Craiova 1948 - Universitatea Craiova e derby-ul etapei în Liga 1

Fanii echipei FC U Craiova 1948, în centrul orașului / as.ro

Atmosferă de senzație înaintea derby-ului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Fanii echipei patronate de Adrian Mititelu au împânzit centrul orașului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu câteva ora înainte de startul partidei, câteva sute de fanii ai celor de la FC U Craiova 1948 s-au adunat la terasele din Centrul Vechi al Craiovei, unde au cântat celebrul „Oltenia Eterna Terra Nova”.

Atmosferă de poveste înaintea derby-ului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

Din informațiile AntenaSport, pe străzi s-ar fi adunat aproximativ 500 de fani ai echipei lui Adrian Mititelu. Până la această oră, în jur de 16.000 de bilete la meci au fost vândute deja.

Derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova va fi arbitrat de Istvan Kovacs. Acesta va fi ajutat de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, iar rezervă va fi Radu Petrescu. În Camera VAR se vor afla Cătălin Popa şi Radu Ghinguleac. Observator va fi Corneliu Fecioru.

În stagiunea precedentă, prima în care FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova s-au duelat în Liga 1, echipa lui Adrian Mitielu a terminat pe locul 10 în play-out, în timp ce cea a lui Mihai Rotaru a ocupat ultima poziție de pe podium, în play-off.

Reclamă

În sezonul precedent, Universitatea Craiova a câștigat ambele derby-uri cu FC U Craiova 1948, cu același scor, 2-0.

Adrian Mititelu, obiectiv incredibil impus la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a impus un obiectiv incredibil la FC U Craiova 1948 în acest sezon. Formația sa trebuie să termine deasupra rivalei locale, Universitatea Craiova.

„Eu am rivalitate cu CSU. Vreau să am o echipă mai bună decât CSU. Vă spun adevărul, eu am un război cu cei de la Craiova. Obiectivul nostru e să terminăm peste CSU anul acesta”, a spus Adrian Mititelu, conform sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu: „Rotaru m-a băgat în pușcărie!”

Adrian Mititelu a continuat cu atacurile şi a lansat acuzaţii grave la adresa lui Mihai Rotaru.

Vă dau cuvântul, nu exagerez. Rotaru m-a băgat la pușcărie. Jur, nu exagerez. El m-a băgat la închisoare, am fost executat. Vă jur că am fost executat! Au omorât adevărata echipă a Universității Craiova, iar el vine cu gargară și alte nenorociri. Am și dovezi… Ce vă spun e doar adevărul. M-am adresat de multe ori instanțelor (…) dar s-a vrut să fiu închis, să nu se mai știe nimic de mine. Rotaru a fost inventat pentru a crea o nouă echipă!”, a mai spus Adrian Mititelu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și