Close

Adrian Mititelu, obiectiv incredibil impus la FC U Craiova 1948: „Vreau să terminăm peste CSU anul acesta!”

De Alexandru Ivan
Publicat: 6 august 2022, 14:12

Adrian Mititelu a impus un obiectiv incredibil la FC U Craiova 1948 în acest sezon. Formația sa trebuie să termine deasupra rivalei locale, Universitatea Craiova.

Reclamă
Adrian Mititelu, în timpul unui antrenament

Adrian Mititelu, în timpul unui antrenament / Hepta

Adrian Mititelu nu iartă pe nimeni în „războiul” cu Mihai Rotaru. Pe patronul celor de la FCU nu-l interesează decât să fie deasupra rivalilor din oraș.

Reclamă

Adrian Mititelu, obiectiv incredibil impus la FC U Craiova 1948

„Eu am rivalitate cu CSU. Vreau să am o echipă mai bună decât CSU. Vă spun adevărul, eu am un război cu cei de la Craiova. Obiectivul nostru e să terminăm peste CSU anul acesta”, a spus Adrian Mititelu, conform sport.ro.

În stagiunea precedentă, prima în care FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova s-au duelat în Liga 1, echipa lui Adrian Mitielu a terminat pe locul 10 în play-out, în timp ce cea a lui Mihai Rotaru a ocupat ultima poziție de pe podium, în play-off.

În sezonul precedent, Universitatea Craiova a câștigat ambele derby-uri cu FC U Craiova 1948, cu același scor, 2-0.

Adrian Mititelu şi-a ieşit din minţi! A început să ţipe, în direct la TV

Adrian Mititelu şi-a ieşit din minţi când a vorbit despre rivalii din oraş. Patronul FC U Craiova 1948 a lansat o serie de atacuri la adresa finanţatorului de la Universitatea Craiova.

Reclamă

„Rotaru e patron? Patronul cui e acest individ? De unde a cumpărat Rotaru Universitatea Craiova? Cine l-a împroprietărit? Cum adică a primit dreptul de a conduce echipa? Într-o țară democrată, membră a Uniunii Europene, în care sunt valorile sunt respectate – valori precum dreptul la muncă – lui Rotaru n-ar fi trebuit să i se permită ceea ce i s-a permis. 

De unde a primit Rotaru acest drept? (n.r. – de a conduce Universitatea Craiova) I l-a dat cineva în mod special? Auziți și voi, «patronul Universității Craiova»…El este doar acționar pe 10% al unui club care se numește în alt mod. Este o demagogie și o minciună! Nu vedeți că CSA Steaua nu poate juca în Liga 1 pentru că nu respectă prevederile legii Așa e și aici, la clubul lui Rotaru!”, a atacat, pe un ton răstit, Adrian Mititelu la Pro Arena.

Adrian Mititelu, acuzaţii dure la adresa lui Mihai Rotaru

Adrian Mititelu a continuat cu atacurile şi a lansat acuzaţii grave la adresa lui Mihai Rotaru.

Vă dau cuvântul, nu exagerez. Rotaru m-a băgat la pușcărie. Jur, nu exagerez. El m-a băgat la închisoare, am fost executat. Vă jur că am fost executat! Au omorât adevărata echipă a Universității Craiova, iar el vine cu gargară și alte nenorociri. Am și dovezi… Ce vă spun e doar adevărul. M-am adresat de multe ori instanțelor (…) dar s-a vrut să fiu închis, să nu se mai știe nimic de mine. Rotaru a fost inventat pentru a crea o nouă echipă!”, a mai spus Adrian Mititelu.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
9
aug.
23:10
Atanas Trică, reacţie savuroasă după ce a debutat la CSA Steaua împotriva tatălui său: „Mă întreba cum stau la cornere. Nu am dat din casă!”
9
aug.
22:34
Eugen Trică, după ce fiul său a debutat la CSA Steaua împotriva sa: „Mi-a fost frică atunci când a intrat! Mă gândeam: ‘Mă, tocmai mie să îmi dea gol?!'”
9
aug.
22:30
Fostul rapidist Ovidiu Herea, replică pentru ultrașii CSA Steaua: „Înjurăturile lor m-au motivat!”
9
aug.
22:10
Scandal în Ghencea! Un fan a sărit în teren pentru a se duce la fostul rapidist Ovidiu Herea
9
aug.
21:50
CSA Steaua – Metaloglobus 1-1. Start fals pentru echipa lui Daniel Oprița în noul sezon. Chipirliu a ratat un penalty în prelungiri
9
aug.
21:37
Mesajul transmis de Laszlo Balint după ce a fost demis de la Universitatea Craiova: „Dacă eșuezi, să nu renunți niciodată!”
9
aug.
21:28
Gigi Becali a anunţat când revine pe stadion: „Eu nu vin decât atunci! Fără nicio emoţie, la spectacol!”
9
aug.
20:52
FotoUmilința suferită de nepotul lui Gigi Becali și soția lui însărcinată: „Suntem ultima nație din Europa!”
9
aug.
20:32
FotoUltraşii CSA Steaua, revoltă în Ghencea la meciul cu Metaloglobus: „Demisia!” Gestul extrem al fanilor
9
aug.
20:08
FotoPrimele imagini cu Mirel Rădoi la antrenamentul Universităţii Craiova
Pe același subiect
Laszlo Balint, într-o conferință de presă
Liga 1 • 9 aug., 21:37
Mesajul transmis de Laszlo Balint după ce a fost demis de la Universitatea Craiova: „Dacă eșuezi, să nu renunți niciodată!”
Liga 1 • 9 aug., 20:08
FOTO
Primele imagini cu Mirel Rădoi la antrenamentul Universităţii Craiova
Liga 1 • 9 aug., 19:33
Helmut Duckadam, atac neaşteptat la Mirel Rădoi: „Mi se pare lipsă de respect!”
Close