Închide meniul

Adrian Mititelu, obiectiv incredibil impus la FC U Craiova 1948: „Vreau să terminăm peste CSU anul acesta!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 august 2022, 14:12

Adrian Mititelu, obiectiv incredibil impus la FC U Craiova 1948: „Vreau să terminăm peste CSU anul acesta!

Adrian Mititelu îl apără pe Edi Iordănescu, după ce România a terminat ultima în Liga Naţiunilor

Adrian Mititelu, în timpul unui antrenament / Hepta

Adrian Mititelu a impus un obiectiv incredibil la FC U Craiova 1948 în acest sezon. Formația sa trebuie să termine deasupra rivalei locale, Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu nu iartă pe nimeni în „războiul” cu Mihai Rotaru. Pe patronul celor de la FCU nu-l interesează decât să fie deasupra rivalilor din oraș.

Adrian Mititelu, obiectiv incredibil impus la FC U Craiova 1948

„Eu am rivalitate cu CSU. Vreau să am o echipă mai bună decât CSU. Vă spun adevărul, eu am un război cu cei de la Craiova. Obiectivul nostru e să terminăm peste CSU anul acesta”, a spus Adrian Mititelu, conform sport.ro.

În stagiunea precedentă, prima în care FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova s-au duelat în Liga 1, echipa lui Adrian Mitielu a terminat pe locul 10 în play-out, în timp ce cea a lui Mihai Rotaru a ocupat ultima poziție de pe podium, în play-off.

În sezonul precedent, Universitatea Craiova a câștigat ambele derby-uri cu FC U Craiova 1948, cu același scor, 2-0.

Reclamă

Adrian Mititelu şi-a ieşit din minţi! A început să ţipe, în direct la TV

Adrian Mititelu şi-a ieşit din minţi când a vorbit despre rivalii din oraş. Patronul FC U Craiova 1948 a lansat o serie de atacuri la adresa finanţatorului de la Universitatea Craiova.

„Rotaru e patron? Patronul cui e acest individ? De unde a cumpărat Rotaru Universitatea Craiova? Cine l-a împroprietărit? Cum adică a primit dreptul de a conduce echipa? Într-o țară democrată, membră a Uniunii Europene, în care sunt valorile sunt respectate – valori precum dreptul la muncă – lui Rotaru n-ar fi trebuit să i se permită ceea ce i s-a permis. 

De unde a primit Rotaru acest drept? (n.r. – de a conduce Universitatea Craiova) I l-a dat cineva în mod special? Auziți și voi, «patronul Universității Craiova»…El este doar acționar pe 10% al unui club care se numește în alt mod. Este o demagogie și o minciună! Nu vedeți că CSA Steaua nu poate juca în Liga 1 pentru că nu respectă prevederile legii Așa e și aici, la clubul lui Rotaru!”, a atacat, pe un ton răstit, Adrian Mititelu la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu, acuzaţii dure la adresa lui Mihai Rotaru

Adrian Mititelu a continuat cu atacurile şi a lansat acuzaţii grave la adresa lui Mihai Rotaru.

Vă dau cuvântul, nu exagerez. Rotaru m-a băgat la pușcărie. Jur, nu exagerez. El m-a băgat la închisoare, am fost executat. Vă jur că am fost executat! Au omorât adevărata echipă a Universității Craiova, iar el vine cu gargară și alte nenorociri. Am și dovezi… Ce vă spun e doar adevărul. M-am adresat de multe ori instanțelor (…) dar s-a vrut să fiu închis, să nu se mai știe nimic de mine. Rotaru a fost inventat pentru a crea o nouă echipă!”, a mai spus Adrian Mititelu.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și