Închide meniul

Laszlo Balint, în pericol să fie demis de la Universitatea Craiova! Anunțul șocant făcut de Sorin Cârțu după victoria cu FC U Craiova 1948

Alexandru Ivan Publicat: 8 august 2022, 0:53

Reclamă
Laszlo Balint, în pericol să fie demis de la Universitatea Craiova! Anunțul șocant făcut de Sorin Cârțu după victoria cu FC U Craiova 1948

Laszlo Balint, în pericol să fie demis de la Universitatea Craiova

Laszlo Balint, într-un meci pentru Universitatea Craiova / Hepta

Laszlo Balint e în continuare în pericol să fie demis de la Universitatea Craiova, chiar dacă echipa sa a învins-o pe rivala FC U Craiova 1948. Anunțul șocant a fost făcut de Sorin Cârțu, președintele formației lui Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În spațiul public s-a speculat că Laszlo Balint ar fi urmat să fie demis de la Universitatea Craiova în cazul în care pierdea meciul cu FC U Craiova 1948. A fost victorie pentru echipa lui Mihai Rotaru, însă tehnicianul tot nu este sigur de postul său.

Laszlo Balint, în pericol să fie demis de la Universitatea Craiova

Sorin Cârțu nu e impresionat de succesul din derby-ul Băniei, ba chiar e în continuare supărat pe debutul ezitant de sezon al Universității Craiova. Întrebat dacă Laszlo Balint va fi pe bancă la returul cu Zorya din Conference League, Cârțu a dat un răspuns șocant.

„La toți antrenorii de la Craiova tot timpul scaunul se clatină când nu sunt rezultate. (n.r. – va fi Laszlo Balint pe bancă la returul cu Zorya?) Nu știu. Orice se poate întâmpla. Au fost victorie astăzi, dar până acum înfrângeri. Niciodată nu știi ce se poate întâmpla. Aia vreau, să ne calificăm”, a spus Sorin Cârțu, conform prosport.ro.

Universitatea Craiova va juca joi manșa retur a duelului cu Zorya din turul trei preliminar Conference League. În tur, oltenii au pierdut cu 0-1.

Reclamă

Doar două victorii are Laszlo Balint la Universitatea Craiova: 3-0 cu Vllaznia și 2-1 cu FC U Craiova 1948. A mai înregistrat două înfrângeri (0-1 cu Rapid și 0-1 cu Zorya) și trei remize (2-2 cu Sepsi, 1-1 cu Vllaznia și 1-1 cu U Cluj).

Laszlo Balint a fost adus la Universitatea Craiova după ce Laurențiu Reghecampf a fost demis pentru că nu a câștigat niciun trofeu în sezonul precedent.

Andrei Ivan: „Sincer? Nu îmi place cum arată jocul!”

Andrei Ivan e sincer după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Atacantul a deschis scorul în „Bătălia Olteniei”, dar a criticat prestaţia echipei sale.

Reclamă 4 / 0/3

„Suntem bucuroşi că am câştigat. Nu o mai făcusem de câteva etape. Sincer nu îmi place cum arată jocul. Jucăm din trei în trei zile. Ne-am cam dominat. Nu este vorba că nu mai pot juca. La fiecare duel, adversarul mă loveşte în zona unde mă doare.

Astăzi am jucat doar o repriză, probabil ca să fiu apt pentru meciul din Conference League. În Polonia ne-au dominat rău. Vom vedea mâine ce vom face. La meci au fost două galerii frumoase. Stadionul a fost plin. Fanii ne-au susţinut de la spate”, a declarat Andrei Ivan pentru Digi Sport.

Laszlo Balint le dă peste nas rivalilor după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

Laszlo Balint a dezvăluit că a avut un singur gând înaintea derby-ului: victorie indiferent de orice. Astfel, Universitatea Craiova a câştigat după ce a fost dominată la mai multe capitole.

„Vreau să felicit băieţii. Au făcut un efort admirabil. Au jucat ceea ce trebuie. Grupul a fost foarte unit. Ştiam că trebuie să suferim. Totul e bine când se termină cu bine. Bifăm prima victorie într-un meci important pentru noi. E normal să fie momente şi momente. Mă bucură foarte mult reacţia după golul primit. Nu am reuşit să concretizăm.Dacă reuşeam să marcăm rapid şi golul 3, aveam un final mai liniştit. Posesia nu câştigă meciuri. Suntem într-o perioadă în care trebuia să securizăm rezultatul. Ştiam că o să avem spaţii şi că o să putem să accelerăm. Eu îmi amintesc de o singură ocazie mare. Am avut meciuri în care am dominat şi am pierdut. Am vrut să securizăm rezultatul. Degeaba jucam bine, dacă la final am fi plâns.
Sunt mulţumit de lot, se lucrează la acest aspect. Nu trebuie să cădem. Această victorie este foarte importantă. Sunt trei puncte câştigate”, a declarat Laszlo Balint pentru Digi Sport.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 Vezi toate știrile
Citește și